vestjyskBANK

Generalforsamling er afholdt d. 3. oktober 2018.

Emissionens formål 

Ringkøbing Håndbold A/S ønsker det økonomiske grundlag styrket. Vi ønsker, at egenkapitalen får en størrelse, der også fremadrettet kan leve op til DHF’s økonomiske krav til tegning af spillerkontrakter. En stærk økonomi gør endvidere, at Ringkøbing Håndbold kan udnytte de muligheder, der byder sig på spillermarkedet og samtidig sikre, at klubben ikke er sårbar overfor uforudsete hændelser.

Fremtiden 

Ringkøbing Håndbold A/S drives af en professionel bestyrelse efter sunde forretningsmæssige principper, hvor målet er at sikre overskud på driften til gavn for klubbens sportslige udvikling. 

Holdet 

Truppen er en god blanding af erfarne spillere og unge lovende spillere. Spillerne på kontrakt er deltidsprofessionelle og er enten under uddannelse eller arbejder i det private erhvervsliv ved siden af håndbolden. 

I cheftræner Mads Brandt har holdet en både karismatisk og særdeles kompetent træner, som har en god evne til at få holdet til at fungere som en enhed og ved siden af udvikle de unge talenter i deres bestræbelser på at blive etablerede ligaspillere. 

Henrik Mathiesen fungerer som ulønnet direktør i selskabet. Ringkøbing Håndbold A/S har ansat Jeannett V. Larsen, som event- og salgskoordinator, og herudover er Lars Buhl tilknyttet som ansvarlig for salg og sponsorer.

 

Aktionærfordele 

Deltagelse i generalforsamling med forhåndsinformation om økonomi, sport m.m.

Til aktien er knyttet ret til udbytte.

 

Spørgsmål omkring emissionen og prospektet kan rettes til Lars Buhl, 20 89 44 64 - lars@ringkobinghaandbold.dk og Jens Erik Pedersen jep@thorninger.dk