vestjyskBANK

Generalforsamling er afholdt d. 3. oktober 2018.

Emissionens formål

Ringkøbing Håndbold A/S ønsker det økonomiske grundlag styrket. Vi ønsker, at egenkapitalen får en størrelse, der også fremadrettet kan leve op til DHF’s økonomiske krav til tegning af spillerkontrakter. En stærk økonomi gør endvidere, at Ringkøbing Håndbold kan udnytte de muligheder, der byder sig på spillermarkedet og samtidig sikre, at klubben ikke er sårbar overfor uforudsete hændelser.

Fremtiden

Ringkøbing Håndbold A/S drives af en professionel bestyrelse efter sunde forretningsmæssige principper, hvor målet er at sikre overskud på driften til gavn for klubbens sportslige udvikling.

Holdet

Truppen er en god blanding af erfarne spillere og unge lovende spillere. Spillerne på kontrakt er deltidsprofessionelle og er enten under uddannelse eller arbejder i det private erhvervsliv ved siden af håndbolden.

I cheftræner Mads Brandt har holdet en både karismatisk og særdeles kompetent træner, som har en god evne til at få holdet til at fungere som en enhed og ved siden af udvikle de unge talenter i deres bestræbelser på at blive etablerede ligaspillere.

Henrik Mathiesen fungerer som ulønnet direktør i selskabet. Ringkøbing Håndbold A/S har ansat Jeannett V. Larsen, som event- og salgskoordinator, og herudover er Lars Buhl tilknyttet som ansvarlig for salg og sponsorer.

Aktionærfordele

Deltagelse i generalforsamling med forhåndsinformation om økonomi, sport m.m.

Til aktien er knyttet ret til udbytte.

Spørgsmål omkring emissionen og prospektet kan rettes til Lars Buhl, 20 89 44 64 - lars@ringkobinghaandbold.dk og Jens Erik Pedersen jep@thorninger.dk

Funktionalitet

Hjemmeside

battle - 99dage

Script som bliver brugt til at håndterer visning af kampe

_ga - 2 år

_gid - Slettes når browseren lukkes

_gat - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

__utmz - 180 dage

__utma - 2 år

__utmb - Slettes efter session udløbstid

__utmc - 2 år

Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren forlader hjemmesiden. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på hjemmesiden varer

__utmt - 2 år

Anvendes til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.