vestjyskBANK

Links til håndbold medier

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Øvrige links

DHF

JHF

Kreds 3

Håndbold i TV

ROFI-Centrets Fysioterapi   ROFI-Centret

Links til andre klubber i

FC Midtjylland

HC Odense

København Håndbold

Nykøbing Falster Håndboldklub

Randers HK

Silkeborg-Voel KFUM

Skanderborg Håndbold
SK Aarhus

Team Esbjerg

TTH Holstebro

Viborg HK

Funktionalitet

Hjemmeside

battle - 99dage

Script som bliver brugt til at håndterer visning af kampe

_ga - 2 år

_gid - Slettes når browseren lukkes

_gat - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

__utmz - 180 dage

__utma - 2 år

__utmb - Slettes efter session udløbstid

__utmc - 2 år

Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren forlader hjemmesiden. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på hjemmesiden varer

__utmt - 2 år

Anvendes til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.