vestjyskBANK

Blandede følelser men god udsigt

19/03-2018

Sæsonen sluttede lørdag med et nederlag til Odense Håndbold. Selvom sæsonen i HTH GO ligaen er slut er arbejdet i Ringkøbing Håndbold er langtfra færdigt.
Nu kan der kigges lidt tilbage og meget frem.

-Der er med meget blandede følelser jeg ser tilbage på sæsonen. Vi er ikke glade for kun at have lavet fem point, det er vi ikke tilfredse med. Vi har haft muligheder for flere point, men ingen i klubben er tilfredse med resultatet. Når jeg tænker tilbage så er vi startet fra bunden af på mange måder. Alt var mere eller mindre nyt, og jeg har arbejdet tæt sammen med sammen med Mads Krogslund. Vi har viderebragt kultur og værdier, men ellers er meget få ting kørt igen. Vi kan være stolt af mange ting, men ikke af de fem point, siger Mads Brandt.
Arbejdet frem mod næste sæson starter i denne uge. Og udsigten er god.

-Til næste sæson kan vi fra start sætte en startsyver med spillere, der kender måden, vi gerne vil spille på. Det kan forhåbentlig give noget ro, at pigerne har en forståelse for, hvordan vi gerne vil gøre tingene. Nu har vi en periode, hvor vi kan træne meget håndboldteknisk og fysisk.
Vi skal sørge for at få evalueret på det hele og snakke sammen om hvad vi kan gøre bedre, siger Mads Brandt, der også glæder sig til at nørde meget håndbold uden at skulle tænke så meget på næste kamp lige om lidt