vestjyskBANK

Charmerende pokalkamp mod SIF Ansager

04/05-2018


Der en central kamp på programmet i starten af næste sæson i Ringkøbing åndbold. Der er nemlig en kamp i Santander Cup i vente.

Torsdag blev 6. runde spillet mod SIF Ansager, der sluttede på 11. pladsen i 2. division.

Kampen blev vundet 15-37 efter pausestillingen 6-17. Ringkøbing Håndbold kom flyvende fra start med stillingen 0-7 efter otte minutter, og det blev ikke for alvor spændende i kampen, men det var en god oplevelse.

-Det blev jo aldrig flot håndboldspil, men det var en charmerende oplevelse. Jeg synes jo ikke, det er spil af tid at spille Santander Cup. Vi skal bidrage til udviklingen af turneringen, og jeg synes det var en god oplevelse ligesom det var en god oplevelse, da vi spillede mod Silkeborg IF i femte runde. Og det var befriende at være i Ansager, hvor der var fint med tilskuere, siger Mads Brandt.

Topscorer for Ringkøbing Håndbold blev Henriette Hansen, Daniella Dragojevic og Jane Mejlvang med fem scoringer hver

Daniella Dragojevic tog en god følelse videre fra sin 25. og sidste tællende kamp for Ringkøbing Håndbold.

- Det er altid specielt, når det er den sidste kamp. Når vi sidder i omklædningsrummet efter den sidste kamp er det lidt en mærkelig følelse. Nu har vi har jo gået op ned af hinanden i et år. Det var en god kamp mod SIF Ansager, synes jeg. personligt var det vigtigt for mig at slutte godt af med holdet. Men det var et klart mål at spille holdet videre i Santander Cup, så det var godt at slutte med en sejr, siger Daniella Dragojevic.

Daniella kan se tilbage på en god og hård sæson, men hun er ikke helt færdig med Ringkøbing Håndbold endnu. Der er nemlig stadig træning og træningskampe på programmet, inden hun går på sommerferie.

- Det har været en god sæson, men det har også været svært. Vi har jo tabt mange kampe, men vi har stået sammen. For mig krævede det en stor tilvænning at komme til en ny klub. Men jeg synes, jeg har leveret fint. Jeg har en del rutine, og det har jeg forsøgt at byde ind med. Det håber jeg, de mange unge spillere har fået noget ud af, siger Daniella Dragojevic.

Fredag er der igen træning på programmet, og det er centralt for hende.

- Vi har jo også en interesse i at komme videre fra sæsonen i god form. Jeg skal også bruge en god håndboldmæssig form til at komme videre, siger Danielle Dragojevic.