vestjyskBANK

Energien manglede mod fynsk kontramaskine

09/11-2017

Da Danmarks trup til VM blev præsenteret onsdag var der et firkløver fra Odense HC med på holdet med Stine Jørgensen, Mette Tranborg, Trine Østergaard og Althea Reinhardt.

Det bevidner den kvalitet Odense HC besidder, og det skulle Ringkøbing Håndbold kæmpe mod onsdag aften i Odense Idrætshal.

- Vi lukkede 15 kontramål ind, og det blev afgørende for kampen. Vi havde for mange udfald i offensiven, og det blev straffet. I spillet seks mod seks i defensiven havde vi fint styr på dem, men vi blev straffet på kontraspillet, sagde Mads Brandt efter kampen.

Kampen startede meget lige med stillingen 5-5 efter ni minutters spil. Derfra rykkede stillingen til 12-7 efter et kvarter og 16-10 ved pausen.

Efter pausen var Ringkøbing Håndbold tættest på at vende opgøret ved 24-19 efter tre scoringer på stribe fra Jane Mejlvang.

- Vi startede rigtig godt, men vi brænder for mange chancer, blandt andet to straffekast og de scorede ni kontramål i 1. halvleg, så det fortæller jo lidt om kampens forløb, siger Mads Brandt.

- Vi manglede lidt på energien i dag, og det var første gang i sæsonen, jeg oplevede det. Michelle Brandstrup var god i 1. halvleg, og Jane Mejlvang var blændende i 2. halvleg. Men vi mangler som hold, at vi alle brænder igennem i en hel kamp, siger Mads Brandt.