vestjyskBANK

Et helt særligt menneske på holdet

06/12-2017

Foreningsmagasin for Rindum SU er udkommet. Det bliver husstandsomdelt i Ringkøbing, men du kan også læse det elektronisk her http://www.rindumsu.dk/om-rsu/aktiviteter/foreningsmagasin-for-rindum-su

Med i magasinet er flere historier om Ringkøbing Håndbold. Blandt andet denne:

Et helt særligt menneske på holdet

“Tina er et fantastisk menneske, der altid giver en et smil, når man behøver det. Hvis der er noget, vi har brug for, så hjælper hun, og det betyder meget. At have en på holdet, man kan snakke med om andet end håndbold, betyder alt. Man ved, at Tina, er der for os”

Ordene kommer fra målvogter Emma Friberg, som kom til Ringkøbing Håndbold i forrige sæson, og hun har haft en værdifuld medspiller i holdleder Tina Carlsen.

Tina Carlsen ser netop det tætte samarbejde med spillerne som afgørende for hende som holdleder.

- Det er spændende at være en del af Ringkøbing Håndbold. Det er vigtigt for mig, at være med til at gøre en forskel. Jeg tager hånd om spillerne, når der er behov for det. Men det er også vigtigt, at jeg ikke tager over, fortæller Tina Carlsen.

Hun er med til træning i det omfang, det er muligt, og til alle kampe. Til hjemmekampene møder hun ind ca. to en halv time før kampen, og er den, der tjekker ud af omklædningsrummet som den sidste, for at sikre, at alt er i orden.

Tina, der til daglig er lærer på Lem Skole, har 3 børn på 12, 15 og 18 år. Hverdagen er fyldt med både liga- og ungdomshåndbold, for hun træner nemlig også  Rindum SU’s U14 hold, hvor hendes ene datter spiller.

- Jeg har en datter, der spiller håndbold på U14 i Rindum SU, og her har jeg været med som træner gennem de sidste år.Jeg har også tidligere selv spillet håndbold, men gentagne knæskader satte desværre en stopper for det. Håndbold er en utrolig dejlig sport at være en del af. Det, både på bænken som træner, og som holdleder på ligaholdet. Generelt er det jo meget givende, at være frivillig, siger Tina Carlsen.

Der er mange aspekter i det at være holdleder. I hverdagen er det deltagelse i træning, klargøring til kampe, bestilling af mad og diverse ting, som spillerne har brug for under træning og kamp, samt vask af spillertøj, der fylder. Men det kan lige så godt være modtagelse af nye spillere eller hjemmebag til udekampe. Det er spændende, at være en del af.

- Det er nogle rigtig gode piger, der er på holdet. De knokler til både træning og kamp, og der er et utrolig godt sammenhold på holdet. De kan være stolte af deres indsats! Det er dejligt at være en del af.

---

Cheftræner Mads Brandt kommenterer

-Tina er et af holdets knudepunkter. Hun er en kulturbærer og også en vigtig faktor for mig og Mads Krogslund. Hun løser mange opgaver og er vigtig for klubben og holdet. Jeg kan ikke overvurdere hendes betydning, for hun er også vigtig for spillerne, og hun lægger rigtig mange frivillige timer i Ringkøbing Håndbold.