vestjyskBANK

Gade klar til stop på toppen

03/04-2014

Hvis man skulle overføre Janni Gades tilgang til håndboldkarrieren direkte over til det private erhvervsliv, så ville hun være klar til at påtage sig opgaver hele vejen fra receptionen til direktionsgangen.

Men i første omgang handler det om en fuldtidsstilling som erhvervskonsulent hos HTH i Vejle, og det er medvirkende til, at hun stopper i Ringkøbing Håndbold efter denne sæson, og hun starter i sit nye job 1. maj.

27-årige Janni Gade har arbejdet hos HTH i de seneste syv år i samspil med håndboldkarrieren, og nu er hun altså klar til at arbejde på fuld tid i virksomheden og dermed skrue ned og måske slukke for håndboldkarrieren.

- Det er ikke fordi, jeg er træt af håndbold, men de sidste 10 år har det handlet om håndbold på topplan, og nu er det tid til også at prøve at bruge min tid på andre ting, og så ser jeg også frem til at give noget tilbage til HTH. De har været utrolig fleksible overfor mig, så jeg kunne passe arbejdet ind i min håndboldkarriere, siger Janni Gade, der bor i Vejle og derfor også bruge omkring tre timer på landevejene til hver træningsdag.

Hun lukker ikke nødvendigvis døren helt til håndboldkarrieren, men er rimelig afklaret omkring sin plan.

- Jeg vil ikke opsøge noget, men man skal jo aldrig sige aldrig. Men som udgangspunkt har jeg nok spillet min sidste ligakamp, og så føler jeg også lidt, at jeg stopper på toppen. Jeg har været meget glad for mine to sæsoner i Ringkøbing Håndbold, og jeg er meget glad for det, jeg har opnået i klubben, og det vil være en perfekt afslutning på min tid i klubben, hvis jeg kan være med til at sikre ligapladsen i Ringkøbing, siger Janni Gade med udsigt til de to kvalkampe mod Ajax, hvor første kamp spilles lørdag i Bavnehøj Arena med returkamp i ROFI 13. april kl. 17.00.