vestjyskBANK

Gejst, energi og tilskuerne er nøglen i onsdagens brag

14/11-2017

Der er lagt op til en herlig håndboldaften i Green Sports Arena onsdag aften. Første halvdel af sæsonen i HTH GO ligaen rundes af, og Ringkøbing Håndbold lukker af på hjemmebane mod Silkeborg-Voel.

- Vi vil helt vildt gerne have hallen med os med mange tilskuere. Både personligt og håndboldmæssigt bliver det en spændende oplevelse, og jeg ser meget frem til kampen, siger Daniella Dragojevic.

Daniella har selv spillet tre sæsoner i Silkeborg-Voel, hvor hun i sidste sæson var med til at bringe holdet i slutspillet. Derfor er kampen også lidt speciel for Daniella personligt.
I denne sæson er slutspillet udvidet til otte hold, Silkeborg-Voel er nummer ni, fire point foran Ringkøbing Håndbold på 11. pladsen.

- Jeg er overrasket over, at de ikke er længere fremme. Jeg ser dem som et hold i slutspillet. De er et rigtig giftigt hold med profiler som Rikke Iversen, Stine Skogrand og Sofie Bæk Andersen, og deres point kan godt snyde lidt, for de har været tæt på mange flere, siger Daniella Dragojevic.
Et misvisende antal point i fohold til det reelle spil på banen, kan Ringkøbing Håndbold også genkende.

- Ligaen er lidt speciel i år. Alle kan slå alle, og vi har vist, at vi kan være med i kampene hver gang, og jeg håber, vi kan stå som vindere onsdag. Vi er på samme niveau som Silkeborg-Voel, så vi har mulighederne, siger Daniella Dragojevic.

Hun har været med i alle 10 kampe for Ringkøbing Håndbold i denne sæson, og selv om hun ikke er helt tilfreds med sine præstationer endnu, så giver hun stor kredit til træningen, hvor det hele starter.

- Jeg synes, der plejer at være god gejst og energi på holdet, og det er både til træning og til kamp. Jeg kan godt lide, når der er så meget energi til træning, for det er med gode træninger det hele starterr, siger Daniella Dragojevic.

Onsdag skal den gode træning tages med til kamp, når Silkeborg-Voel løber på banen i Green Sports Arena, og Ringkøbing Håndbold tager imod.

Kampen sættes i gang 19.30 og kan sammen med resten af rundens program følges i brudstykker direkte på TV2 Sport.