vestjyskBANK

Helt nye tider for Lise Sundgaard

13/04-2016

23-årige Lise Sundgaard har siden hun var U16-spiller været en del af elitehåndbolden i Ringkøbing. Bortset fra en enkelt sæson som ungdomsspiller i Viborg på håndbold college og en enkelt sæson som udlejet til Tarm-Foersum i forrige sæson, så har hun haft hjemmeklub i Ringkøbing.

Men den periode slutter efter denne sæson. Hun starter det næste kapitel i karrieren i en 1. divisionsklub.

- Det bliver da mærkeligt, at jeg ikke skal spille i Ringkøbing længere. Men det er tid til at komme videre og tid til at gøre det, som er bedst for min karriere, og det spilletid og udvikling. Jeg har været glad for at være i Ringkøbing Håndbold, men jeg glæder mig også til at prøve noget nyt, siger Lise Sundgaard.

I regi af Ringkøbing er 1. division faktisk lettere uprøvet. Hun har været nøglespiller for andetholdet i 3. division og 2. division, og hun blev rykket op i ligatruppen og fik en god portion spilletid. Men ikke så meget i 1. division.

- Mit højdepunkt i Ringkøbing Håndbold var nok den første sæson, vi var i ligaen. Jeg fik en del spilletid i anden halvdel af sæsonen og kom også på rundens hold en enkelt gang, siger Lise Sundgaard, der i alt har spillet knap 50 førsteholdskampe i Ringkøbing Håndbold.

Det er ikke offentliggjort, hvilken klub der får fornøjelsen af Lise Sundgaard til næste sæson.

Kig på en nyhed fra januar 2014, hvor Lise Sundgaard var med til at vende et truende nederlag mod NFH til en vigtig sejr i hjemmekampen efter hun scorede fem gange mod Randers HK og endte på rundens hold