vestjyskBANK

Intet VM men masser af træning

10/04-2018

Halvanden times haltræning, en halv times løb og individuel fysisk træning i halvanden time. Så er ugen startet.

Det var hård kost mandag, da pigerne fra Ringkøbing Håndbold var mødte ind til træning igen efter to uges ferie.

-Det var hårdt, men også dejligt at være i gang igen. Der var en god stemning, og det var rart at se alle sammen igen. Det er jo tre uger siden jeg har set dem, da jeg var afsted med landsholdet i Polen, fortæller Henriette Hansen.

Hendes tur med U20-landsholdet i Polen var en slags forberedelse til VM i ungarnske Debrechen. Men her er Henriette Hansen ikke udtaget.

- Jeg skal ikke med til slutrunden. Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke får en slutrunde, men det trænerens valg, så det er der ikke noget at gøre ved, siger Henriette Hansen, der var en af tre højrefløje med i Polen.

Hun spillede med i én af de to kampe i Polen, hvor hun spillede 45 minutter og imponerede med seks scoringer på seks afslutninger.

Nu kan hun så vende fokus på sin træning i Ringkøbing Håndbold og ikke mindst afslutningen på sin uddannelse, hvor hun til sommer bliver student.

-Jeg glæder mig enormt meget, og jeg vil gøre mit bedste for at sluttede ordentligt af, og jeg kan ikke vente på at få huen på, siger Henriette Hansen.