vestjyskBANK

Ligapladsen er sikret, men arbejdet er langtfra færdigt

08/03-2018

En vigtig kamp blev spillet onsdag aften. Ringkøbing Håndbold var ikke i spil, men i kampen mellem Ajax København og Nykøbing F. Håndbold havde alligevel betydning. Da Ajax tabte betød det, at Ringkøbing Håndbold sikrede deres plads i HTH GO ligaen. Det er første gang, Ringkøbing Håndbold undgår at spille kvalifikationskampe.

-Vi vidste jo godt, at vi gik ind til en turnering på andre vilkår end tidligere. Kun ét hold skal spille kvalifikationskampe, og vi vidste, at det kun var nummer 12. Vores mål var jo at overleve i ligaen, og det er selvfølgelig dejligt, at det er klaret allerede 7. marts. Men arbejdet fortsætter, og vi skal have samlet de sidste brikker til et stærkt hold til næste sæson, siger formand i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl.

Selv om ligapladsen blev sikret uden de altid udfordrende kvalifikationskampe, er sæsonen dog ikke bare godkendt.
-Fem point er for lidt. I forhold til, hvordan vi har spillet skulle vi have flere point. Det er interessant at tænke på, hvor tæt vi var på sejrene mod Randers HK, hvor vi tabte 20-21 to gange. Vi var også tæt på sejren i vores første kamp mod TTH Holstebro. Havde vi vundet de kampe, så havde vi jo været tæt på slutspillet. Men det må vi tage til os, for 5 point er altså for lidt. Vi arbejder jo på at blive bedre, siger Lars Buhl.

Mads Brandt fulgte med i onsdagens kamp, som han følger med i de fleste kampe i HTH GO ligaen. Men ikke så meget ekstra.

- Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg er selvfølgelig glad for det. Men det er jo en præmis, at vi bliver målt på point, og det er ikke tilfredsstillende med de fem point. Vi har to kampe endnu, så målet er jo at komme op på flere point, men vi går ind i udviklingsmode og fokuserer på fysisk og teknisk udvikling, og så er der ikke så meget taktik. Men det er en unik mulighed for at flytte os. Det ændrer dog ikke på, at vi spiller for at vinde de kommende kampe, siger Mads Brandt.
Næste kamp er så lørdag mod Silkeborg-Voel.

- Vi tabte med ét mål til dem i hjemmekampen. De har været virkelig gode, men jeg tror på vores chance, siger Mads Brandt,
Kampen spilles lørdag 16.00 i Jysk Arena