vestjyskBANK

Michelle stopper...

28/01-2020

Når Ringkøbing Håndbold spiller den sidste kamp i denne sæson, bliver det samtidig den sidste kamp for Michelle Brandstrup. Hun har i gennem karrieren spillet kampe for Braband IF, Våg Vipers i Norge og EH Vejen.

Den 3. september 2014 fik Michelle debut for Ringkøbing med en sejr i Nykøbing og det er indtil videre blevet til 124 kampe for Ringkøbing. Det bliver heldigvis til lidt flere og ønsket om at slutte med en oprykning til ligaen er stort fra både klub og Michelle.

Michelle Brandstrup har følgende kommentar om hendes beslutning.

Det har naturligvis været en svær beslutning at træffe, håndbold har været så stor en del af mit liv. Men jeg har mærket på min 32 år gamle krop, at den ikke holder til det mere. Selvom det har været en svær erkendelse og en lang mental proces, så er jeg sikker på, at det efter mange overvejelser er det rigtige valg.

Efter 6 sæsoner i Vestjylland og Ringkøbing Håndbold føler jeg mig næsten som en ægte vestjyde. Inderst inde gemmer der sig dog stadig en rigtig århusianer, som takker af og vender snuden tilbage til sine rødder i Århus.  Men at kunne stoppe karrieren her i vest, kunne ikke være bedre, efter så mange gode år på alle punkter, både på og udenfor banen. Jeg har mødt rigtig mange gode mennesker og ikke mindst sponsorer på min vej, og det er jeg MEGET taknemmelig for. Taknemmelig for den ”ekstra familie” jeg har fået her. Et helt unikt sammenhold blandt menneskerne omkring mig/os – Ja, vestjylland har givet mig rigtig meget godt og jeg har lært utrolig meget som person, som håndboldspiller og mentalt, efter 6 sæsoner i medgang og modgang. 

”Vestjylland og Ringkøbing håndbold har en stor plads i mit hjerte og jeg har bestemt ikke tænkt mig at slippe det helt. Jeg vil helt sikkert følge Ringkøbing Håndbold i fremtiden, og mon ikke jeg dukker op i byen eller i hallen i et eller andet omfang også efter sommerferien

Det er heldigvis langt fra slut endnu. Gipsen kommer snart af hånden og så glæder jeg mig til igen at kunne bidrage til holdet inde på banen. Der venter stadig en masse fede og spændende kampe i de næste måneder, som jeg glæder mig rigtig meget til. Uanset hvad der skulle ske og hvordan det hele ender, ændrer det ikke på, at ”min vestjyske rejse” har været en rejse jeg kigger tilbage på med STOR glæde og mange minder. Jeg kan allerede nu sige, at det bliver et endepunkt, hvor tårer er uundgåelige og følelserne løber af med mig. Men jeg minder hele tiden mig selv på, at der kun er én grund til det og det er betydningen af alle disse år. TAK! 

Vi har respekt for Michelle’s beslutning, selvom vi mister en spiller, som har været så stor en del af Ringkøbing Håndbold. Alle i og omkring klubben ved hvor meget Michelle har bidraget med som loyalt klubmenneske og som håndboldspiller. Hun har været kulturbærer og i opbygningen af vores nye hold har hun været en vigtig bidragsyder, selvfølgelig med håndboldkompetencer men også som den person hun er” udtaler Lars Buhl

”Nu håber jeg vi kan slutte sæsonen med den fest vi alle kæmper for og Michelle får en fantastisk afslutning på en stor håndboldkarriere! ”lyder det afslutningsvis fra Lars Buhl.