vestjyskBANK

Nederlag med fine tanker for fremtiden

11/03-2018

Ringkøbing Håndbold tabte 35-27 i udekampen mod Silkeborg-Voel.

Det blev endnu en kamp med flere forskellige liv, men i forhold afgørelsen, så var værterne sikre på sejren.
Silkeborg-Voel var inden kampen sikre på en plads i slutspillet, og Ringkøbing Håndbold er sikkert i HTH Go ligaen på 11. pladsen uden problemer i forhold til nedrykning.

Så der var lagt op til en kamp uden så meget risiko, og mange mulige udfald. Kampen var meget lige de første 20 minutter, og stillingen var 11-11 efter 19 minutter. Men det blev sidste gang, Ringkøbing Håndbold var side om side med værterne.

Med til at gøre udfordringen større var, at Michelle Brandstrup fik problemer med knæet. Hun måtte lade sig udskifte i slutningen af 1. halvleg, og hun kom ikke i aktion mere i kampen.

Det gav ekstra udfordringer til Ringkøbing Håndbold, der i forvejen var presset på bagspillere.
Men udfordringen blev tacklet fint. Der blev i perioder spillet med to stregspillere med Sille Thomsen som udgangspunkt i bagkæden. Unge Marigona Hajdari fik meget spilletid og servicerede sine medspillere med fine afleveringer. Jane Mejlvang og Stine Baun Eriksen var effektive til at rykke fra forsvaret og skabe muligheder med afslutninger.

Der var også defensive udfordringer. Sille Thomsen havde allerede efter 14 minutter fået to udvisninger, hvilket selvsagt satte en dæmper på hendes normale forsvarsstil.
De to målvogtere havde heller ikke deres bedste dag i målet, ligesom syv mod seks spillet gav nogle nemme scoringer til værterne.

- Jeg vil jo aldrig være tilfreds efter et nederlag. Men jeg synes, der var mange ting, der kan tages med videre særligt i offensiven. Vi scorede 27 gange, og det er jo mere, end vi har været vant til, siger Mads Brandt.

- Vi havde også fin succes med at spille med Stine Baun i forsvaret, for hun spillede på en måde, hun kan bygge videre på. Så det var en af flere ting, vi kan arbejde på frem mod til næste sæson, siger Mads Brandt

 

Stine Baun Eriksen var kort sagt meget træt efter sin kamp. Hun spillede hele kampen og de sidste 50 minutter både i forsvaret og angrebet.


- Det er fedt at få lov til at spille så meget med i forsvaret, og det er fedt at tilliden til mig er der. Jeg synes, det er en god måde at blive en del af andenbølgen i kontrafasen, og det giver noget ekstra til mit spil, siger Stine Baun Eriksen, der scorede fem gange.

For Ringkøbing Håndbold scorede Jane Mejlvang 6, Daniella Dragojevic 5, Stine Baun Eriksen 5, Simone Rasmussen 4, Michelle Brandstrup 4, Sille Thomsen 2, Marigona Hajdari 1