vestjyskBANK

Norsk bagspiller klar til resten af sæsonen

19/12-2015

Nu er Ringkøbing Håndbold klar med den trup, der skal gøre arbejdet færdig i sæsonen, der er kommet så fint i gang med 10 point efter 10 kampe.

Ida Mikkelsen er kommet på en lejeaftale fra Team Tvis Holstebro, og nu er der lavet en aftale for resten af sæsonen med 22-årige norske Ane Eidem, der senest har spillet i Rumænien for SCM Craiova, men tidligere spillede i Levanger HK i Norge.
Hun var i sidste uge med på træningslejren på LaSanta, og nu er aftalen så faldet på plads for resten af sæsonen.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Lars er en flink person og virker som en meget dygtig træner. Alle pigerne på holdet er virkelig søde, og det virker bare som en klub med nogle gode værdier, som jeg ser frem til at være en del af. Selv om jeg er lidt nervøs over, at jeg snart skal til at spille kampe i en ny klub, er jeg mest spændt og positiv, siger Ane Eidem.

Det er dog mere end håndboldkarrieren, der får en ny start. Hun er nemlig blevet ansat hos EL-virksomheden Wiese i Ringkøbing, der blandt andet har Vestjyllands største udvalg i lamper.
En stor del af salget er via nethandel, hvor Norge er et vigtigt marked. Ane Eidem skal arbejde 20 timer om ugen hos Wiese.

- Det er vigtigt for mig, at jeg også lever er liv udenfor håndboldbanen, og det får jeg mulighed for med dette job. Da jeg spillede i Rumænien handlede det kun om håndbold, men for mig er der også brug for noget andet, siger Ane Eidem, der også læser biologi ved siden af håndboldkarrieren.

For cheftræner Lars Rasmussen handler det dog om håndbold, og han fået et rigtig godt indtryk af den 22-årige nordmand.

- Hun er en god spiller og en god pige. Hun er fysisk god og har masser af speed. Hun flytter bolden hurtigt, og er også god i mand-mand spillet. Hun træner rigtig godt, og jeg er ikke i tvivl om, at hun hurtigt vil blive en god spiller for os, siger Lars Rasmussen.