vestjyskBANK

Ny målvogter med sans for udvikling og kultur

23/11-2017

De første tegninger til den kommende sæson er ved at blive sat i Ringkøbing Håndbold.

Den 21-årige målvogter Ida Vium skifter fra TTH Holstebro og dermed bliver den ene målvogterplads på holdkortet udfyldt til næste sæson.

-Det er megaspændende. Det lyder til, det er et godt koncept i Ringkøbing Håndbold. Man vil bygge noget op, og det er rigtig gode tanker omkring det. Det minder på en måde lidt om TTH Holstebro med netværk, kultur og sammenhold, og det virker til at være det rigtige skridt for mig, for jeg er klar til at prøve noget nyt, siger Ida Vium.

Hun har været i TTH Holstebro siden hun som U16-spilller skiftede fra Gudum-Nissum IF. Hun er født og opvokset i Gudum øst fra Lemvig, og nu bliver hun altså i det vestlige Jylland på en 2 årig aftale.

- Vi har kontraktudløb på begge keepere i denne sæson og Ida er en vi har holdt øje med. Hun er en høj keeper på 188 cm og vil matche godt i den måde vi dækker op på. Hun er en ung spiller med gode kompetencer og spiller med meget ro. Hun har potentiale og har allerede reddet mange bolde i HTH Go ligaen, så vi er glade for at vores planer for fremtiden passer med Ida's, siger formand i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl