vestjyskBANK

Opadgående kurve skal fortsætte

10/10-2017

Der kom ingen point, men der var flere gode facetter i spillet, der kunne tages videre for Ringkøbing Håndbold efter onsdagens udekamp mod FC Midtjylland.

Kampen sluttede 34-29, og blandt de positive elementer var Simone Rasmussen, der efter en kortere skadespause med en fibersprængning igen var tilbage på banen.

- Fiberen er ved at være hel igen. Det strammer lidt i lægen, og jeg mangler lidt i timingen og formen, men jeg er et ok sted. Jeg har i min skadespause fokuseret på noget styrke i overkroppen, og det går fremad med det hele, siger Simone Rasmussen.

Hun spillede 40 minutter i kampen mod FC Midtjylland og scorede tre gange i stationær spil. Simone føler at det generelt var en god offensiv kamp ikke mindst i kontraspillet, hvor hendes kollega på den modsatte fløj, Henriette Hansen, var skarp.

-Det virkede rigtig fint. Vi havde rigtig mange muligheder i kontraspillet, og vores hurtige midte var god. Det var positivt, at vi lavede 29 mål. Også taget i betragtning, det var mod et tophold, der havde en af ligaens absolut bedste målvogtere i Sabine Englert, siger Simone Rasmussen.

I det store hele ser hun et hold, der er på vej fremad.

- Det vidnede om noget positiv mod FCM, og jeg synes, vores form er i en opadgående kurve, og den kurve skal fortsætte, siger Simone Rasmussen.

Torsdag aften venter den næste udfordring, når Team Esbjerg gæster Green Sports Arena.

- Det er jo en stor udfordring, men vi går på banen med en tro på, vi kan drille dem og med muligheden for point, siger Simone Rasmussen.

Torsdagens kamp sættes i gang 19.30.