vestjyskBANK

Rusten blev spillet af i træningskamp

24/04-2018

Efter den sidste kamp i HTH GO Ligaen for Ringkøbing Håndbold, har der været masser af fokus på at udnytte tiden, til at træne for fuld skrue hjemme i Green Sports Arena. Træningen omfatter både styrke, løb og især individuel håndboldtræning, hvor der b.la. er taget video i brug hos hver enkelt spiller til at analysere på.

Derfor var det også med en god portion spænding, at holdet trådte ind på banen uden egentlig at have trænet ret meget decideret samspil. 

De første 10 min. af kampen blev brugt på at få banket rusten af, uden at det kostede for meget. Herefter kom der stille og roligt et godt flow i defensiven, hvor 4-blokken i forsvaret holdte godt sammen og fik skiftet godt af. 

Forud for kampen blev spillerene instrueret i at have fokus på det stationære spil frem for kontrafasen, men et par enkelte gode individuelle aktioner gav dog også et par fine kontramål på tavlen. Det stationære angreb lykkedes rigtig fint anført af Marigona som playmaker, der har spillet sin første sæson i HTH GO Ligaen for Ringkøbing Håndbold. 

”Marigona er i gang med en proces lige nu. Vi skal huske på at hun er en ung spiller og derfor har vi brugt hende på banen i ligaen i mindre intervaller, for at give hende plads til at vokse med minutterne fra gang til gang. Marigona viser gode takter og er uden tvivl i en spændende udvikling” siger Mads Brandt

Ringkøbing Håndbold kunne gå til pause med en enkeltmålsføring og i pausen blev holdet instrueret i at holde fast i de gode takter.

Det lykkedes dog ikke helt, og koden om at komme lige så godt fra start i anden halvleg som den første afsluttes, er altså ikke helt fundet endnu.  

Forsvaret fortsatte med samme solide stand, men angrebet fik  svært ved at finde de     rigtige løsninger, da TTH’s forsvar blev mere  offensive fra start af anden halvleg. Da  tavlen viser – 3 mål til Ringkøbing med 15 min. tilbage af kampen, instruerer Mads  Brandt pigerne i en timeout til at prioritere kontrafasen og den hurtige midte. 

 Prioriteringen af kontrafasen bragte Ringkøbing tilbage i kampen og gav spillet mere fart mens løsningerne til at bryde TTH’s forsvar dukkede op. 

Kampen ender med en tomålssejr og Mads Brandt var godt tilfreds med indsatsen fra alle spillerene efter kampen.  

”kampen i dag viser at vi har en god base og den er jeg meget tryg ved at vi har. Basen gør at vi har noget at vende tilbage til og arbejde ud fra når vi skal have implementeret nye ting og spillere. Så alt i alt var træningskampen en god oplevelse og vi ser positivt frem mod pokalkampen d. 3. maj” siger Mads Brandt. 

Næste kamp på programmet er 6. spillerunde i pokalturneringen mod SIF Ansager fra 2. Division, læs mere om til og sted på www.ringkobinghaandbold.dk