vestjyskBANK

Sille Thomsen tilbage

08/09-2017

Der var en spænding og ekstra parathed, da Ringkøbing Håndbold tog kampen op mod Randers HK.
Det var nemlig en særlig kamp for Sille Thomsen, der gjorde comeback efter en skulderskade, som har holdt hende ude siden februar.

- Jeg har fået trænet godt, og jeg vil næsten sige, jeg er i mit livs form og er kommet stærkere tilbage både fysisk og mentalt. Jeg var helt i chok efter den første træning, fordi jeg faldt godt ind i det hele. Det er bare gået så godt, og jeg har haft gode mennesker omkring mig i hele genoptræningsfasen, så det er bare godt at være tilbage, siger Sille Thomsen.

Det var en beskadiget ledlæbe i skulderen og medfølgende operation, der satte en stopper for sidste sæson. Der skulle graves dybt for at finde overskuddet til at kæmpe kampen for at komme tilbage.

-Det var en træls afslutning på sæsonen. Jeg var kommet godt tilbage efter en knæskade, og det var svært at håndtere en ny skade, og jeg tænkte, at skal det bare stoppe. Men da jeg igen kom tilbage til træning opdagede jeg, at det jo er håndbold, jeg elsker, siger Sille Thomsen, der særligt mærkede de hårde tider i afslutningen af sæsonen.

- Vi var jo i fare for at rykke ned i 1. division, og det var helt ude af mine hænder, så det var klart den værste følelse, at jeg ikke kunne gøre en forskel på banen. Jeg har ikke tidligere være med omkring så vigtig en kamp. Jeg var med i slutspillet for Viborg, men det her handlede altså nedrykning, siger Sille Thomsen.

Torsdag blev det til 20 minutters spilletid, og hun har målet om en større rolle, og spillet passer fint til hendes stil.

- Jeg kan rigtig godt lide at spille offensivt forsvar, og det passer godt til mig. Så jeg vil kæmpe for en større rolle, siger Sille Thomsen, der kom til Ringkøbing Håndbold fra Viborg HK inden forrige sæson.