vestjyskBANK

Spændende rolle til defensivens forreste

06/09-2017

Noget af det gode, der blev trukket ud af sæsonpremieren i HTH GO ligaen var det defensive arbejde i nederlaget på 15-21 mod Viborg HK.

En markant præstation kom fra Jane Mejlvang.

-Jeg dækkede forrest i 5-1 forsvaret, og det var vildt vigtigt, at vores defensiv virkede, og det var helt vildt vigtigt for mig personligt. Jeg har en ambition om at blive brugt som to-vejs spiller, og jeg er virkelig glad for den rolle, jeg havde i Viborg-kampen, siger Jane Mejlvang.

Jane er i gang med sin anden sæson i Ringkøbing Håndbold, og hun beviste i sin første sæson sit store talent for det offensive spil. Nu er hun klar til at tage det defensive med.

-Det er nyt for mig med den offensive rolle i forsvaret. Så det er ikke helt på plads for mig endnu, men jeg er virkelig glad for, at der bliver set på mig som en mulighed i forsvaret. Vi havde ikke så godt styr på offensiven mod Viborg, men det er vigtigt, at vi har en base i forsvaret, og så må vi bygge på, siger Jane Mejlvang.

I kampen mod Viborg scorede hun fem gange, og det var med en fin blanding af skud fra distancen og gennembrud.

Næste udfordring er igen en af de store, for der spilles torsdag aften i Arena Randers mod Randers HK. Kampen sættes i gang 18.30.