vestjyskBANK

Stærk præstation næsten et point værd

07/09-2017

At tabe en kamp med ét sølle mål bliver aldrig nemt at håndtere. Da kampen blev fløjtet af i Arena Randers med slutresultatet 21-20 til Randers var der også en tung følelse.

- Vi kan jo finde det mål mange gange både i offensiven og defensiven. Men jeg synes, at vi som minimum havde fortjent det ene point, siger Mads Brandt.

Kampens forløb var temmelig rodet, og Randers bragte sig foran 6-1, men Ringkøbing Håndbold gav ikke fortabt, og kæmpede sig tibage til stillingen 10-10 ved pausen.

Starten på 2. halvleg mindende meget om starten på 1, og Randers fik skabt et forspring på 17-12, men igen kæmpede Ringkøbing Håndbold sig tilbage.

- I starten på både 1. og 2. halvleg var der for mange individuelle fejl, og der var for meget spil med bolden, der ikke var skarpt nok. Men vi holder snuden i sporet. Vi har spillet mod Viborg og Randers som er to hold, man regner med i toppen, og vi holder begge hold nede på 21 mål. Vi rykkede vores egne scoringer fra 15 til 20, og det giver en tro på fremtiden. Det var et skridt i den rigtige retning i dag. Vi skal have et bedre flow, og vi ved, der skal arbejdes hårdt, siger Mads Brandt.

Der var comeback i torsdagens kamp til Sille Thomsen og Camila Maibom, der giver både mere erfaring og EN større bredde på holdet.

Ringkøbing Håndbolds topscorer blev Michelle Brandstrup med syv mål, som også fremtvang to straffekast, hvor Jane Mejlvang vekslede det ene til en scoring.

Ringkøbing Håndbolds mål blev scoret af Michelle Brandstrup 7, Jane Mejlvang 6, Louise Gundesbøl 2, Mathilde Steenholt Sørensen 2, Agnethe Boysen 1, Camille Maibom 1, Daniella Dragojevic 1