vestjyskBANK

Stine Knudsen stopper i Ringkøbing Håndbold

24/08-2012

Fra 1/12-10:

Håndboldskæbnen har været utrolig hård ved 20-årige Stine Knudsen. Nu tvinger en ny skulderskade hende til at skrue ned for håndboldkarrieren og formentlig stoppe karrieren på topplan.
Derfor forlader hun Ringkøbing Håndbold, når truppen går på juleferie.

Stine Knudsen kom til Ringkøbing Håndbold fra Team Esbjerg i sommeren 2009, men mistede hele sin første sæson på grund af en skade i venstre skulder, som krævede en operation.
Hun kom endelig tilbage til sæsonstarten til indeværende sæson, men i sin kun tredje kamp i 1. division fik hun et slag på højre skulder. Tidligere har hun gennemgået to operationer i højre skulder. Meldingen er nu, at hvis hun skal tilbage på banen, skal skulderen opereres for tredje gang, og det vil ikke være med garanti for et comeback.

Derfor har Stine Knudsen i første omgang valgt at sætte karrieren på pause.

- Det har været en rigtig svær beslutning at tage. Jeg har været glad for at være i Ringkøbing Håndbold og har mødt nogle rigtig søde piger. Så det har godt nok ikke været nemt. Men jeg er også nødt til at se fremad, for der er også et liv efter håndbolden. Jeg har heldigvis en kæreste og min familie, som har hele tiden har bakket mig op. Selv om jeg ikke har spillet så meget, så har jeg udviklet mig meget som person ved at flytte til Ringkøbing, og så er jeg rigtig glad for, at jeg nåede at spille for klubben og score i ROFI-Centret, siger Stine Knudsen.

Sportsdirektør Jan-Ole Kristensen er også ked af, at samarbejdet må slutte så tidligt.

- Det er utrolig synd for Stine. Hun tog et stort skridt i sit liv, flyttede hjemmefra og tog til Ringkøbing for virkelig at prøve sit håndboldtalent af. Hun kunne være blevet en rigtig god spiller for os, og jeg har virkelig ondt af Stine, for at hun ikke har fået opfyldt sine ambitioner på håndboldbanen. Men udover sit store håndboldtalent har hun også nogle store menneskelige kvaliteter, og jeg er sikker på, hun vil få opfyldt de mål, hun sætter sig for, siger Jan-Ole Kristensen.