vestjyskBANK

Stor oplevelse venter i Rusland

28/11-2017

Ligaen ligger stille i december, for der skal bruges tid på landshold. Danmarks A-landshold skal til VM i Tyskland. Men der er også landshold i tankerne for de yngre spillere, og Henriette Hansen er blevet udtaget til at komme med U20-landsholdet til en turnering i Rusland.

- Det er kæmpestort. Jeg er så glad for at være med på holdet, og det bliver helt sikkert en stor oplevelse. Jeg glæder mig helt vildt, fortæller Henriette Hansen.

Hun var med til en træningssamling i Brøndby, og der blev sluttet af med udtagelsen af spillerne, der skal til Rusland.

- Alle spillerne blev samlet midt på banen efter den sidste træning. Så blev navnene på de udtagene spillere råbt op. De viste sig så, at alle spillere, der var med ved træningen kom med, så det var nok bare mest for sjov. Men det var altså fedt at få sit navn sagt, for jeg ville rigtig gerne med til Rusland, siger Henriette Hansen.

Landskampturen starter i Brøndby med træning 4. – 5. december og turen går til Rusland onsdag d. 8. december, og der er kampe fredag, lørdag og søndag mod Korea, Frankrig, Rumænien, Rusland og det russiske klubhold HK Astrakhanotjka