vestjyskBANK

Stort nederlag med meget værdi

11/01-2018

Onsdag spillede Ringkøbing Håndbold på udebane mod København Håndbold, og kampen sluttede 38-26 efter pausestillingen 16-13.

Ringkøbing Håndbold åbnede kampen med det første mål, da Michelle Brandstrup brød igennem til 0-1 i det andet minut. Det var dog den eneste føring til Ringkøbing Håndbold i kampen. Men Ringkøbing Håndbold viste god moral og lod sig ikke ryste og de var helt med ved 11-10 og 12-11.

Ved pausen var stillingen 16-13, og Sille Thomsen reducerede til 19-17 efter 39 minutter, men København rykkede til 22-17, og det lukkede reelt spændingen. Men Mads Brandt lukkede ikke for tilfredsheden.

- Jeg er rigtig tilfreds med mange ting. Havde vi præsteret for en uge siden mod Randers som vi gjorde i dag, så ville vi have haft meget større chance for point dengang. Jeg var skuffet og frustreret over kampen mod Randers. I dag havde vi en parathed, en indstilling og et flow, som var meget bedre. Men København viste bare klassen og viste, at de er et klassehold som topper ligaen, siger Mads Brandt.

Ringkøbing Håndbold fik også brugt kampen til at udnytte holdets bredde.

På venstre fløj var Katja Ryesberg stærkt spillende med fire scoringer på fire afslutninger og på højre fløj viste Louise Gundesbøl sig frem med tre scoringer på fire afslutninger. På stregen var Daniella Dragojevic solid med fire scoringer på fire afslutninger.

Også unge Marigona Hajdari fik vist talentet frem med et par scoringer, da hun afløste Camilla Maibom på centerpladsen, da Maibom måtte udgå fra kampen med ankelproblemer.

Trods de lovende takter er status, at Ringkøbing Håndbold ligger på 11. pladsen tre point foran Ajax København på 12. pladsen, og netop Ajax København er værter i den næste kamp, når Ringkøbing Håndbold igen drager mod København lørdag d. 20. januar.

For Ringkøbing Håndbold scorede Jane Mejlvang 6, Daniella Dragojevic 4, Katja Ryesberg 4, Michelle Brandstrup 4, Louise Gundesbøl Sørensen 3, Camilla Maibom 2, Marigona Hajdari 2, Sille Thomsen 1.