vestjyskBANK

Svensk erfaring og fart på fløjen

15/03-2016

En ny spiller er klar på holdkortet for den kommende sæson i Ringkøbing Håndbold. Det er den 28-årige højre fløj Michaela Ek, der senest har spillet i Silkeborg-Voel KFUM og inden da i svenske Skövda HF.

- Jeg føler, det vil være en god klub for mig. Det er en klub, hvor der er styr på tingene, og jeg tror på muligheden for meget spilletid. Man vil gerne spille på en måde, der er god for mig. Samtidig betyder det meget for mig, at Lars Rasmussen er træner. Han var jo selv fløjspiller på et højt niveau, og jeg tror, han kan hjælpe mig meget med teknik og afslutninger, siger Michaela Ek, der er glad for, at hun får mere tid i Primo Tours ligaen end den ene sæson i Silkeborg-Voel.

- Niveauet er bare højere end i Sverige. Der bliver spillet med fart og flow i spillet, og det udvikler mig at spille i Danmark, hvor der er masser af tætte kampe. Og så er jeg bare faldet godt til i Danmark, siger Michaela Ek, der også er bobler til det svenske A-landshold, hvor hun har spillet fem kampe.

Lars Rasmussen ser masser af gode muligheder for at Ek vil styrke Ringkøbing Håndbold.

- Michaela Ek er en rigtig god spiller. Hun dækker godt op og er god i kontraspillet, så hun har to af de vigtigste egenskaber i at være en rigtig god fløjspiller. Men hun er også en pige, der vil passe rigtig godt ind i truppen rent socialt, siger Lars Rasmussen.