vestjyskBANK

Svensk fart og potentiale til Ringkøbing Håndbold

06/04-2018

Der kommer et spændende nyt navn til Ringkøbing Håndbold i den kommende sæson.
Den 23-årige playmaker Jenny Carlson skifter fra den svenske ligaklub LUGI, der torsdag spillede sig frem til semifinalen om det svenske mesterskab.

- Jeg ser frem til at spille i Danmark. Jeg skal spille for et hold, der vil passe mig. De er klar til at give mig ansvar. Jeg spiller ikke så meget forsvar i LUGI, men der er en plan for at udvikle mig. Så det bliver spændende at hjælpe Ringkøbing Håndbold lidt tættere på slutspilspladserne. Der er jo mange tætte kampe i den danske liga, siger Jenny Carlson, der sammen med sin kæreste vil bosætte sig i Ringkøbing.

Jenny Carlson har spillet 32 U-landskampe, og er i udkanten til A-landsholdet, og hun skal gerne tættere på landsholdsvarmen gennem ansvar i Ringkøbing Håndbold.

- Vi har fulgt Jenny gennem længere tid og fundet en spiller der vil matche vores koncept rigtig godt. Hun er en af de mest scorende playmakere i den svenske liga, og der er et stort udviklingspotentiale. Hun skal bidrage til styringen af vores angrebsspil, og vi skal arbejde med hendes forsvar, så det bliver meget spændende, siger formand i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl.