vestjyskBANK

Tilskuerne giver ekstra energi

08/01-2018

Der var sæsonrekord i Green Sports Arena, da knap 700 tilskuere var med til at sætte en stærk ramme for mødet mod Randers HK.

På onsdag vil København Håndbold have en klar fordel på tilskuerpladserne, men der vil stadig være opbakning til Ringkøbing Håndbold.
Ringkøbing-Skjern kommunes projekt Klub Eksilvestjyder afholder nemlig et arrangement i forbindelse med kampen i København på onsdag, hvor der er 45 tilmeldte.
Klub Eksilvestjyder er sat i værk for at fastholde kontakten til de Vestjyder der flytter fra kommunen f.eks. for at studere. Klubben er gratis at blive medlem af.

- Det giver god moral, når vi har tilskuere med os. Det giver noget, som kan mærkes. Mod Randers blev det så ikke belønnet med point men det giver moral, da tilskuerne rejste sig i slutningen og heppede på os, siger Camilla Maibom.
Hun endte som kampens spiller med seks mål, men hun kan hurtigt pege på noget, som skal ændres.

-Vi er nødt til at være bedre fra start. Vi spillede jo rigtig godt de sidste 20 minutter, men det var for sent. Vi havde lidt en tendens i første halvdel af sæsonen, at vi kom dårligt fra start, men så kom godt tilbage. Vi kan altså godt være med, men vi skal virkelig være klar fra start. Det gælder også mod København Håndbold, for de har været skarpe, men jeg tror på vores muligheder, siger Camilla Maibom.

Onsdagens kamp i Frederiksberg-Hallerne sættes i gang kl. 19.00.