vestjyskBANK

Ung Ringkøbing-spiller belønnet med sin første kontrakt

11/05-2018

Talentet har ingen været i tvivl om, og nu er 18-årige Marigona Hajdari klar til at rykke talentet videre mod fast ligaspiller.

Hun har tidligere spillet i Tarm-Foersum og i Skjern Håndbold, før hun inden denne sæson skiftede til Ringkøbing Håndbold som amatør, og nu har hun underskrevet sin første kontrakt.

- Det er megafedt, og jeg er virkelig glad for det. Jeg fik ikke så meget spilletid i starten af sæsonen, men der var nogle andre spillere, der forsvandt, og jeg fik mere spilletid. Jeg føler, jeg har udviklet mig meget håndboldmæssigt og fysisk, siger Marigona Hajdari.

Der er i trænerstaben med cheftræner Mads Brandt en stor tro på hendes evner, og det vil hun tage til sig.

- Mads har flere gange sagt til mig, at jeg ikke skal være bange, men tage udfordringen op. Der er en tillid til mig, som er meget vigtigt. Jeg er jo ikke så stor. Så fysisk og konditionelt skal jeg arbejde hårdt på at skabe en base til næste sæson, siger Marigona Hajdari.

I Ringkøbing Håndbold er der stor tilfredshed over den nye aftale.

- Hun er jo et talent fra Naturens Rige. Hun været i Tarm-Foersum og Skjern Håndbold, og de har været med til at udvikle hende. Vi har bygget videre og nu er Marigona ligaspiller med nogle kompetencer som ikke mange har i den alder og der
er masser af potentiale. Marigona har den rette indstilling og hun har arbejdet og spillet sig til en kontrakt. Jeg er ikke i tvivl om, at hun vil udvikle sig endnu mere i næste sæson, siger formand i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl.