vestjyskBANK

Vi er #SAMMEHOLD

04/07-2017

De første ungdomsspillere i fodbold har haft de nye bordeauxrøde trøjer på til kamp.

De er en del af Rindum SU. Den samme slags trøje skal bruges i badminton, bordtennis, fodbold og naturligvis håndbold fra de små drenge og piger til ligaholdet.

Det lyserøde er yt. Bag trøje og farveskiftet ligger blandt andet, at alle i klubben skal stå sammen. Og klubben er altså både Rindum SU og Ringkøbing Håndbold.

- Der har jo altid været blandede holdninger til den lyserøde farve, men nu står vi sammen hele vejen i klubben. Det er jo sat i gang, og de mindste er kommet i tøjet, siger Preben Graversen, der er ungdomsansvarlig i Rindum SU Håndbold.

Men det er mere end de nye trøjer og hashtagget #Sammehold, der skal styrke Rindum SU og Ringkøbing Håndbold.

- Spillerne i Ringkøbing Håndbold skal være mere synlige. Det er noget, jeg har været meget opmærksom på. Det kan måske virke som nogle små ting, men et smil eller et high five fra en ligaspiller til en ungdomsspiller i hallen kan jo være stort. Det er så lidt, der skal til. Hvis nogle af spillerne kommer og ser en ungdomskamp, kunne det også være stort. Det vil også smitte af på forældrene, som måske så dukker op til nogle ligakampe, siger Preben Graversen.

Et af hans store ønsker er, at der vil være en ligaspiller eller to, der kunne have lyst til at være med omkring et ungdomshold.

-Det skal jo ikke været noget stort, men måske hver 14. dag eller en gang om måneden kunne betyde rigtig meget for ungdomsspillerne, siger Preben Graversen.

 

Af Martin Rahbech