vestjyskBANK

Vigtig brik på plads i Ringkøbing Håndbold

05/12-2017

En vigtig plads er sikret i de kommende to sæsoner i Ringkøbing Håndbold, for der er indgået en ny aftale med højre back Michelle Brandstrup.

Hun er i gang med sin fjerde sæson i Ringkøbing Håndbold og er altså klar til i første omgang to sæsoner efter den nuværende.

- Den vigtigste ting er, at jeg er megaglad for at være i Ringkøbing Håndbold. Jeg elsker, at vi kender hinanden, og det giver en tryghed. Holdet betyder en hel del. Alle kan med alle, og det sætter jeg rigtig meget pris på. Det er vigtig for holdet, at vi kan have en kontinuitet og ikke skal starte forfra hver sæson. Det gør, at vi forhåbentlig kan rykke frem i ligaen, og det glæder jeg mig til at bidrage til, siger Michelle Brandstrup.
Hun havde overvejelser omkring mange ting, fordi hun til sommer bliver færdiguddannet som mediegrafiker, og nu er fremtiden på plads med Ringkøbing som base.

-Jeg har haft en del af min praktik ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, og vi er tæt på at være enige om også at arbejde sammen, når jeg er færdig med min uddannelse. Jeg vil på en måde gerne være tættere på min familie og mine venner i Aarhus, og jeg har fået frihed til at komme tættere på, men min bopæl skal altså stadig være i Ringkøbing, siger Michelle Brandstrup.

Den nye aftale er man meget tilfredse med i Ringkøbing Håndbold.

- Vi arbejder på at få sat holdet sammen til næste sæson, med udgangspunkt i det hold vi har i denne sæson og Michelle er meget vigtig både som spiller på holdet, men også for hele klubben. Hun har været længe i Ringkøbing Håndbold, hun har været med til at præge den kultur vi har i klubben. Michelles kompetencer på banen kender vi alle og dem har vi brug for i fremtiden og samtidig er jeg glad for, at hun bliver boende i Ringkøbing, hvor ligahåndbold og arbejde spiller sammen, siger formand i Ringkøbing Håndbold Lars Buhl.