vestjyskBANK

Vigtigt vi har hinanden

08/02-2018

Spillerne vidste godt, at der var en buket blomster, der skulle deles ud inden tirsdagens kamp mod TTH Holstebro. Ingen vidste, hvem der skulle have buketten.

Det var Louise Gundesbøl Sørensen, der rundede 100 kampe for Ringkøbing Håndbold. Det havde hun med egne ord overhovedet ikke tænkt på, og der var også stor overraskelse i hendes øjne, da hun blev kaldt frem og fik overrakt buketten.

Jubilæet har været længe undervejs, for hun debuterede nemlig i vinteren 2009. I 2010/11-sæsonen drog hun videre mod Aarhus og studier.

- Jeg var jo ung og uprøvet og var med for at lære. Ringkøbing Håndbold var en rimelig ung klub, men der var mål om på sigt at prøve sig af i ligaen. Jeg har kun gode minder fra min start i klubben. Nette Hvam spillede pladsen som højre fløj, og hun var bare skide sød, fortæller Louise Gundesbøl Sørensen, der også husker gode holdkammerater som Katrine Thomsen og Maja Bang, som hun ind imellem møder i ROFI-Centret.

Hun vendte tilbage til det vestjyske og Ringkøbing Håndbold i 2016. Nu bor hun i Holstebro med sin forlovede. Hun er færdiguddannet i Corporate Communication ved Aarhus Universitet og har fået job ved Primo Tours som Online Marketingkoordinator.

Og håndbold skal spilles i Ringkøbing Håndbold. Som barn startede hun i Rindum SU, og nu er hun altså en del af Ringkøbing Håndbold. Hun nyder at spille i klubben, og en sløj jubilæumskamp for hele holdet understreger vigtigheden af holdets værdier.

- Vi har det skidegodt på holdet. Det er vigtigt, vi har hinanden, og det har vi 100 procent. Det skal hjælpe os videre, og det gør det nemmere, at vi fungerer godt sammen, siger Louise Gundesbøl Sørensen.

Der er otte spillere, der har rundet 100 kampe i Ringkøbing Håndbold. Der er Natasja Clausen (p.t. 145 kampe), Liza Olsen (132) Betina Kjær (128), Katrine Thomsen (124), Miriam Øgendahl Juul Maagaard (111), Mia Biltoft (104), Henriette Holm (103), Louise Gundesbøl (p.t. 100)