vestjyskBANK

Allan Heine bliver assistent på landshold

27/05-2014

Der kommer nu et solidt aftryk fra Ringkøbing Håndbold på arbejdet med at skabe fremtidens profiler på det danske kvindelandshold.
Allan Heine er nemlig blevet ansat som assistenttræner på udviklingslandsholdet.

- Jeg har altid lyst til at udvikle mig og dygtiggøre mig, og det får jeg en utrolig spændende mulighed for i dette job. Jeg skal samarbejde med dygtige trænere i en stærk organisation. Det er også et job, som vil komme til at få en positiv indvirkning på Ringkøbing Håndbold, for jeg vil få endnu mere motivation og større know-how i min trænergerning, siger Allan Heine.

Hos Dansk Håndbold Forbund anerkender man udviklingen hos Allan Heine.

- I Allan Heine får vi en ung fyr, der stille og roligt har arbejdet sig op som respekteret ligatræner. Vi tror på, at han kan bidrage med de ting, der skal til, og støtte godt op om Heine Eriksen, som står i spidsen for udviklingslandsholdet, fortæller sportschef Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse fra Dansk Håndbold Forbund.

Hos Ringkøbing Håndbold, der fortsat er den primære arbejdsgiver for Allan Heine, er der stolthed og glæde over den nye udfordring for cheftræneren.
- Allan Heine kom til mig og spurgte, om det var en mulighed for ham at søge denne stilling. Jeg var ikke i tvivl, og svarede med det samme ja. Jeg drøftede det efterfølgende med bestyrelsen, og de bakkede mig op. Vi ser dette som en mulighed for, at Allan kan udvikle sig yderligere i et meget professionelt miljø, og med Danmarks absolutte talenttop omkring sig. Allan er en person som hele tiden ønsker at forbedre sig, og det hold han træner. Skal Allan lykkedes med det så skal han være motiveret hver dag, og en opgave som denne er flybrændstof for en mand som Allan, og vi er overbevist om, at dette kommer til at betyde positiv fremgang for Ringkøbing Håndbold fremadrettet. Vi er som klub stolte og ønsker Allan tillykke med det flotte hverv, siger direktør i Ringkøbing Håndbold ApS Kim Grøn Hansen.

Allan Heine er 34 år gammel og kom til Ringkøbing Håndbold i januar 2013. Tidligere har han været i Aalborg DH, hvor han har været aktiv i omkring 10 år med alt fra ungdomstræning til træning af ligaholdet.