vestjyskBANK

Allan Heine skifter til Viborg HK

08/04-2015

Efter 2½ år som cheftræner i Ringkøbing Håndbold skifter 35-årige Allan Heine fra den kommende sæson til Viborg HK.

Da Allan Heine startede i Ringkøbing var det med en plads i den gode ende i 1. division, men han tager videre til nye udfordringer efter at have bidraget til, at Ringkøbing Håndbold nu kan se frem til klubbens tredje sæson i ligaen efter den afgørende kvalifikationskamp til Boxer Dameligaen blev vundet.

- At blive tilbudt jobbet som cheftræner i Viborg HK er et job og en mulighed, som man ikke bare kan sige nej til. Det bliver da en kæmpe udfordring, og jeg er da lidt beæret over den tillid, man viser mig. Så det er et spændende skridt videre i min karriere, siger Allan Heine.

Rygterne om en fremtid i den store traditionsklub har svirret et stykke tid, men det er ikke noget, der har taget unødvendig fokus.

- Jeg har en rådgiver i Carsten Albrektsen, som har stået for al forhandlingen, så jeg har kunnet holde fuld fokus på mine opgaver i Ringkøbing Håndbold, som naturligvis handlede om sikre klubben en ny sæson i Boxer Dameligaen, og det betyder utrolig meget for mig rent personligt. Da jeg kom til Ringkøbing Håndbold var der en ambition om at komme op i ligaen, og nu kan man se frem til den tredje sæson i ligaen. Det har været spændende og lærerigt at være med til at bygge noget op, og så er det en tilfredsstillelse at aflevere Ringkøbing Håndbold i ligaen, siger Allan Heine.

I Ringkøbing Håndbold lader man Allan Heine skifte til de nye udfordringer med en god følelse.

- Det er jo også en cadeau til Ringkøbing Håndbold, at man i en klub som Viborg HK kigger mod os for at finde en ny cheftræner. Det er en del af vores mission, at vi på sigt skal drille de store klubber, men det er klart, at det er et skridt opad i trænerkarrieren for Allan Heine, og sådan en mulighed vil vi ikke stå i vejen for. Han har været med til at rykke Ringkøbing Håndbold meget. Det sætter vi stor pris på og ønsker ham succes i Viborg HK, siger direktør Kim Grøn Hansen.

Han er også allerede klar til at præsentere Ringkøbing Håndbolds næste cheftræner.
Det sker i dag kl.15.00 i vestjyskBANK på Torvet i Ringkøbing.