vestjyskBANK

Camilla Fangel til Ringkøbing Håndbold

13/09-2019

Ugen startede trist med en ikke diagnostiseret skade i knæregionen til Nanna Hinnerfeldt og vi håber det bedste for Nanna, som er inde i en rigtig god periode og med en væsentlig rolle på holdet både i forsvar og angreb.
 
Tirsdag fik vi tilsagn fra Mia Egede Rasmussen om at hun gerne vil tiltræde i truppen på amatørbasis og vil bidrage med sine kompetencer til holdet. Mia er venstrehåndet Grønlandsk landsholdsspiller med fortid i Lyngby og går på nuværende tidspunkt på Idrætshøjskolen i Ikast.
 Når netværk og sammenhold går op i en højre enhed!
Onsdag aften var der bestyrelsesmøde og et af punkterne var en evt. ny spiller som substitut for skadede Nanna Hinnerfeldt. Bestyrelsen lagde en plan og fik handlet hurtigt.
" Der var positiv modtagelse fra de sponsorer vi nåede at snakke med", udtaler bestyrelsesmedlem Peter Byskov.
Vi fik i løbet af torsdag formidag samlet et beløb, der kunne gøre det muligt, at tage til møde og forhandle med Camilla Fangel torsdag aften.
Vi er meget taknemlige for at det er lykkedes og det viser vi i Ringkøbing også kan stå sammen og handle når der er behov. Vi skylder en stor tak til vores hovedsponsor Vestjyskbank og følgende virksomheder: JKS, Green Ejendomme, Advokat Thorninger, A.V. Vejgaard, RAH Service, B&V Kristensen, Vestjysk Marketing, VVS Søren Jespersen, Partner Revision, MENY Søndervig, Mathiasen Byg, Kok Susgaard og Jens Byskov.
 
Camilla Fangels kontrakt blev godkendt fredag eftermiddag af DHF og derfor er Camilla Fangel også på holdkortet, når vi på søndag møder Rødovre HK i Green Sports Arena kl. 16.30, hvor der i øvrigt er fri entre da MENY Søndervig har købt kampen.

 


Jesper Holmris er utrolig glad for at kunne tilknytte Camilla Fangel i truppen og kender   hendes kompetencer fra flere år sammen i Aarhus. Hun bliver en stor støtte til holdet og kan blive en vigtig ressource på holdet i begge ender af banen.
 
Camilla siger om skiftet;
Jeg er glad for, at det er lykkes at lave en fleksibel aftale, så jeg er i stand til at hjælpe Ringkøbing og samtidig passe mit fuldtidsarbejde i Silkeborg. 

Jeg kender Jesper fra tidligere og ved hvad han står for, ligesom han ved, jeg kommer til at give alt, når jeg er der. 
Mit indtryk af Ringkøbing har altid været meget positivt. Der er stor lokal opbakning, hvilket betyder meget. Jeg håber at se rigtig mange i hallen i år, så vi får en fantastisk hjemmebane, der gør os svære at slå.

Det er et spændende projekt og et hold med mange unge spillere med et stort potentiale, som jeg gerne vil hjælpe til at udfolde sig endnu hurtigere. Jeg vil kunne give en del mere rutine og så er planen, at vi får banket 1. divisions bedste forsvar op. 

Jeg glæder mig til at binde håndboldskoene igen og bidrage med det, jeg kan.