vestjyskBANK

Camilla Maibom stopper i Ringkøbing

30/11-2018

Camilla Maibom har fået job på Odense Universitetshospital pr. 1. Januar 2019, og har dermed spillet sin sidste kamp for Ringkøbing Håndbold.

Da holdet var allermest presset i slutningen af september og skadessituationen i Ringkøbing Håndbold var begyndt, trådte Camilla Maibom til for at hjælpe. Camilla havde netop færdiggjort sin uddannelse og købt hus på Thurø, så et civilt job var højt på ønskelisten. 

- Jeg færdiggjorde min kandidat i september og har nu fået en stilling på OUH tæt på min familie, så det kunne ikke passe meget bedre. Det er selvfølgelig vemodigt at skulle sige farvel. Håndbold har fyldt utrolig meget i mit liv de sidste mange år, men nu venter et nyt kapitel og det glæder jeg mig rigtig meget til at tage hul på. Jeg holder meget af Ringkøbing håndbold, både pigerne, trænerteamet og alle folkene omkring klubben og jeg ønsker dem alt mulig held og lykke i resten af sæsonen, siger Camilla Maibom om sin afsked.

- Vi er rigtig glade for at Camilla trådte til da vi havde allermest brug for det. Vi vidste godt at der var en chance for at hun måtte stoppe før tid, og det var en del af aftalen. Vi ønsker Camilla held og lykke med det nye job og hendes nye hverdag, tættere på sin familie og nye hus, siger formand Lars Buhl.

Træningen til de sidste 12 kampe i ligaen er startet og pausen kom på et tiltrængt tidspunkt i forhold til at få skadede spillere klar. 

-Vi skal have en status på skaderne her efter pausen og så skal vi have lagt en plan for at få hentet de point der skal til, for at Ringkøbing også spiller i ligaen næste sæson. De spillere der har været til rådighed, har alle bidraget godt i en svær tid. Det har været hårdt arbejde på mange parameter, men hårdt arbejde bliver altid belønnet. De unge spillere har virkelig taget et sejt træk og de har fået lært en masse, som de helt sikkert veksler til styrke og til gavn for dem selv og holdet, afslutter Lars Buhl.

Næste kamp er i Green Sports Arena fredag d. 4. januar kl. 18.30 mod Silkeborg Voel KFUM