vestjyskBANK

Den professionelle, serbiske fighter takker af

14/03-2016

Når denne sæson er slut, så er det også slut med Željka Nikolić i Ringkøbing Håndbold.
Hun kom til klubben fra den montenegrinske storklub ŽRK Budućnost, hvor hun var med til at vinde Champions League.
I Danmark handlede det om udvikling og spilletid. Og mange nye oplevelser.

- Det har været nogle helt nye oplevelser for mig. For første gang var jeg langt væk fra mit hjem, og jeg har lært rigtig meget. Ny kultur, nye mennesker, en anderledes måde at leve på. Jeg har mødt fantastiske mennesker, jeg aldrig vil glemme, og jeg bliver nødt til at nævne min ”familie”. Det har hjulpet mig meget, og nogle gange føler jeg, at jeg er hjemme, siger Željka Nikolić.

Som sæsonen er gået har hun indtil videre været med i hver eneste kamp er den tredje mest scorede spiller for Ringkøbing Håndbold med 59 mål i 20 kampe.

Den solide sæson har også fået hende tilbage omkring det serbiske landshold, hvor hun senest blev udtaget til to EM-kvalifikationskampe mod Tjekkiet.

- Når jeg skal samle alt sammen synes jeg, det har været en god sæson for mig. Jeg har spillet meget, hvilket var det vigtigste for mig. Jeg håber, jeg har hjulpet holdet. Jeg er ked af, vi har haft så mange skader i sæsonen. Jeg er sikker på, at vi med alle spillerne til rådighed kunne have nået en endte bedre placering. Men det er, som det er. Vi havde nogle rigtig gode kampe i første halvdel af sæsonen, og vi skal slutte sæsonen af bedst muligt, siger Željka Nikolić, der takker sin træner for et godt samarbejde

- Jeg var heldig med at have Lars som min træner. Jeg har lært meget fra ham, og jeg tror, jeg har udviklet mig som spiller. Han har hjulpet mig meget, og det er jeg taknemmelig for, siger Željka Nikolić., der endnu ikke har lagt sig fast på karrierens næste destination.

- Jeg har stadig ikke besluttet mig for, hvor jeg vil spille næste sæson. Jeg vil vælge den bedste mulighed for, hvor jeg kan tage et skridt op i min karriere, siger Željka Nikolić.