vestjyskBANK

Evaluering på 5 kamps maraton & status på truppen

19/09-2018

Med fem kampe på godt 2 uger, har denne sæson budt på et noget mere komprimeret program end tidligere sæsoner.

I Ringkøbing Håndbold gik cheftræner Mads Brandt fra at være positiv over starten af kampprogrammet i tuneringsplanen, til at være nervøs over den.


Fire ud af de fem første kampe, var hold som man må synes at Ringkøbing kunne måle sig med, men den situation ændrede sig lidt, da holdet desværre blev ramt af en del skader i sæsonstarten.

”Det har været anderledes med et så komprimeret program fra start men fedt at spille mange kampe med nye udfordringer, der skal klares på kort tid. For os har det været en kæmpe udfordring med så mange kampe på så kort tid, ikke mindst på grund af den begrænsning skaderne har sat på truppen. Alt i alt synes jeg opstarten er godkendt, og jeg er glad for de tre point vi har kæmpet os til, jeg havde frygtet det værre ud fra vores situation”, siger Mads Brandt.

Næste kamp er på udebane mod Team Esbjerg. 
”Forventningerne til kampen er svært at sige noget om lige nu, da jeg ikke ved 100 procent hvilke spillere der er til rådighed endnu. Men lige meget hvad bliver det en svær opgave for os. Vi bliver nødt til at holde et flow i vores angrebsfase, derudover skal vi yde et godt defensivt arbejde og have bygget noget op på vores kontrafase” siger Mads Brandt.  

Status på truppen

Jane Mejlvang sidder ude i en længere periode efter en operation i skulderen, en kontrol i december kaster forhåbentlig lys over udsigterne for Janes tilbagevenden. 

Sille Thomsen erhvervede sig et brækket håndled efter 10 min. i kampen mod Nykøbing Falster og er dermed også ude. 

Michelle Brandstrup sad ude de første fire kampe med knæet, men havde til kampen mod Århus fået lov til at spille med i forsvaret, og er dermed stille og roligt på vej tilbage. 

Ida lagerbon, måtte også side ude et par kampe efter en operation for  blindtarmsbetændelse, men er nu 100% klar igen og hun var desuden topscorer i den seneste kamp mod Aarhus United med 9 mål. 

Derudover måtte målvogter Ida Vium også sidde over i kampen mod Århus, da hun under en træning blev ramt voldsomt i hovedet af en bold. Her er endnu heller ingen vished om hvornår hun står klar igen. 

Marigona Hajdari kæmper med hævelse omkring den ene fodrodsknogle, som gør hendes ellers hurtige fodarbejde svært. 

Jenny Carlson er heller ikke 100 procent klar, og bliver derfor også skånet lidt i kampene. 

Natasha Nolevska har spillet et par kampe med en skadet hånd med 5 sting, men er nu helt klar igen. 

Simone Rasmussen, døjer med at få styr på en ankel, efter flere vrid i den. 

Når det så er sagt, så er Stine Baun, Naja Nissen, Nanna Hinnerfeldt, Henriette Hansen, Natasha Clausen, Arlinda Hjadari, Alberthe Simonesen 100 procent fit for fight.