vestjyskBANK

Fire spillere skifter klub

16/04-2019

Efter der blev sagt tak for sæsonen i omklædningsrummet efter pokalnederlaget i Horsens, startede arbejdet på det nye hold i Ringkøbing Håndbold, som skal få nedrykkerne tilbage i ligaen.
Klubben kan nu meddele at der tages afsked med yderligere fire spillere. 

Tidligere er det meldt ud, at Natasja Clausen, Simone Rasmussen, Nicoline Berthelsen, Sille Thomsen, Ida Lagerbon og Natasha Nolevska skal videre i deres karriere. Nu kan der tilføjes fire navne på listen over spillere, som stopper i Ringkøbing Håndbold. 

Der er tale om Jane Mejlvang, Stine Baun, Clara Bak og Ida Vium.

Om afskeden med de fire spillere udtaler bestyrelsesformand Lars Buhl:
”Det er alle 4 spillere der efter vores samtaler, efterfølgende har fået muligheder fra andre klubber som passer bedre ind deres karriere. Det er selvfølgelig ærgerligt i forhold til det arbejde vi har med at sammensætte et nyt hold. Men når der lukkes en dør, åbner der sig altid en ny og vi har stadig mange spændende emner til vores nye hold”.

Efter 3 sæsoner for Ringkøbing Håndbold, har Jane Mejlvang fået tilbud fra en ligaklub.  
”Jeg har haft en god tid i Ringkøbing Håndbold, og jeg har været glad for at være i klubben. Jeg har arbejdet sammen med personer, der har været med til at udvikle mig som håndboldspiller men også som person. Nu er jeg klar til at tage steppet videre. Jeg glæder mig til det, som venter og jeg tror på, at jeg der kan fortsætte min udvikling, siger Jane Mejlvang.

” Vi gjorde hvad vi kunne for at holde på Jane, men selvfølgelig skal hun spille i den bedste række. Vi er stole over at kunne sende et lokalt talent videre, med håbet om et ”på gensyn”. Jane har nogle kvaliteter som ikke mange andre ligaspillere har og vi vil med spænding og stolthed følge med i Jane’s udvikling” siger Lars Buhl

Efter 2 sæsoner stopper Stine Baun Eriksen. Stine flyttede efter 3 år i Tyskland direkte til Ringkøbing i sidste sæson, hvor hun debuterede i den danske liga. Hun har i størstedelen af denne sæson måtte sidde uden for banen pga. den korsbåndsskade, hun pådrog sig i kampen mod Team Esbjerg tilbage i september 2018.
Stine har boet i Ringkøbing, studeret i Herning og haft familie og kæresten i Randers og der opstået muligheder for at flytte hjem og få håndboldkarrieren og familielivet forenet.

Målvogter Ida Vium, der måtte udgå med en hjernerystelse i september 2018 nåede at komme tilbage for Ringkøbing Håndbold i pokalkampen mod Horsens Elite. Når sæson 19/20 fløjtes i gang bliver det ikke med Ida Vium i målet for Ringkøbing Håndbold. Ida har fået en mulighed i udlandet, som skal afprøves. Det er selvfølgelig også ærgerligt, men det er også spændende for en håndboldspiller at få mulighed for at prøve at spille i et andet land og opleve en anden kultur, så der er også respekt for at man afprøver det, udtaler Lars Buhl

Unge Clara Bak kom til Ringkøbing fra Herning-Ikast i januar som afløser for en skadet Ida Vium. Vi er glade for at Clara sprang til da vi manglede hjælp. Clara har fundet en anden klub der passer bedre til sin bopæl.

 

Vi ønsker alle held og lykke og glæder os til at følge dem i deres nye klubber.