vestjyskBANK

Forberedelse fornemt fra start

01/08-2016

Den nye sæson har været i gang en uges tid, siden der blev budt velkommen udleveret træningstøj og lavet de første fysiske test 25. juli.
Den første uge bød på tre træningspas og en del fysisk arbejde. Selv om sæsonpremieren er en mådes tid væk, så er cheftræner Lars Rasmussen en optimistisk mand.

”Det er gået fantastisk. Det er den bedste første uge, jeg kan huske i min tid som træner. Niveauet er ekstremt højt allerede nu, og jeg har fået alle spillere at se på banen. Vi har testet hårdt, og det er virkelig godkendt. De nye spillere ser virkelig gode ud, og så er alle spillerne fra sidste sæson rykket sig. Sofie Blichert-Toft, Natasja Clausen og Michelle Brandstrup har brugt sommerpausen på at forberede sig, og så er Cecilie Mørch-Hansen også med i træningen igen. Hun træner hårdt, og selv om vi skal passe på hende efter den lange skadespause, så ser det godt ud med hende i forhold til et comeback,” siger Lars Rasmussen.

Den gode status på spillerne fra sidste sæson er så blevet udvidet med de syv nye spillere.

”Det fungerer bare. Det er glade piger og spændende typer. En spiller som Jane Mejlvang er saftsuseme en spændende spiller. Hvis man viser, man tror på hende, så er jeg sikker på, hun vil udvikle sig rigtig meget. Hvis man banker tryghed og selvtillid ind, så vil hun vise, at hun godt kan dække op, og hun er en stærk skytte, så hende glæder jeg mig rigtig meget til at arbejde med og helt generelt må jeg bare sige, vi har en spændende trup” siger Lars Rasmussen.

/Martin Rahbech