vestjyskBANK

Foreløbig status i Ringkøbing Håndbold

02/04-2019

 

Efter grundspillet i sæson 18/18 står det klart at Ringkøbing Håndbold spiller i 1. division i næste sæson. Ambitionerne for næste sæson er klare.
Vi har en klar ambition om at vi skal bruge sæsonen i 1. division, på at komme tilbage til ligaen sæsonen efter, siger formand Lars Buhl. 

 Ringkøbing Håndbold og holdets nye træner Jesper Holmris er i fuld gang med at sammensætte det nye hold, der skal få Ringkøbing Håndbold tilbage til ligaen. Der
har været afholdt samtaler med alle nuværende spillere på holdet omkring fremtiden, og når sæsonen slutter er der flere som stopper i Ringkøbing Håndbold.
”Vi har snakket med alle spillere og har haft fornuftige snakke om fremtiden, og hvad der er muligt i forhold til de enkelte spillere. Vi har vejet og vurderet, blandt andet geografi og fået en afklaring på hvem der med sikkerhed ikke skal spille i Ringkøbing næste sæson udtaler Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl

 Tidligere er det meldt ud, at Natasja Clausen skal videre til en anden klub.
Simone Rasmussen, Nicoline Berthelsen, Sille Thomsen og Ida Lagerbon skal videre i deres karriere og det er klart at deres bopæl i Østjylland er en vigtig faktor i disse beslutninger. 

 "Vi vil gerne have bygget videre på vores træningskultur og det er vigtigt vi får brugt mere tid på træning og mindre transport i den nye trup.” tilføjer formand Lars Buhl.

 Natasha Nolevska stopper også i klubben og skal på jagt efter en ny klub. Naja Nissen skal tilbage til Herning Ikast, hvorfra Ringkøbing Håndbold har haft en lejekontrakt på Naja i denne sæson.

”Resten af truppen har alle meldt tilbage at de er positive overfor en dialog om at fortsætte. Nu ligger arbejdet i at få et overblik over de muligheder vi har, fra andre spillere og dem der gerne vil blive. Derfra skal der sammensættes en trup der kan vinde 1. division ud fra de økonomiske rammer vi kan få skabt, slutter formand Lars Buhl.