vestjyskBANK

Hård, men lovende start.

31/07-2018

Mads Brandt og Natasja Clausen kigger på indledningen til den nye sæson

Ringkøbing Håndbold starter den nye sæson med 1/8-finale i Santander Cup'en mod de danske mestre fra København Håndbold.
Efterfølgende fløjtes HTH ligaen sæson 18/19 ind d. 29. august mod Ajax København, hjemme i Green Sports Arena.

Pigerne mødte ind efter ferien d. 16. juli og siden da har hverdagen været fuld af træning, tests og ikke mindst træningskampe.
Fredag d. 23. juli spillede holdet deres første træningskamp forud for HTH ligaen mod Silkeborg-Voel KFUM i Voel-Hallen.

Den kamp endte 23-25 og dermed en sejr til Ringkøbing Håndbold. Sejr på kontoen er altid fedt men indtil videre tager cheftræner Mads Brandt det roligt.

-Kampen afspejler på mange måder at være den første træningskamp, for holdet. Der var mange misforståelser, men de nye var gode til at byde ind, og de harmonerede godt sammen med de mere erfarne spillere. Vi havde nogle fine muligheder i kampen og kunne nok have vundet større. Men vi skal have arbejdshandskerne på, og arbejde videre med fundamentet fra sidste sæson. De nye skal byde ind, og skal gøre de gamle endnu bedre, siger Mads Brandt.

Natasja Clausen er trods sine kun 26 år en af de gamle, og med 150 førsteholdskampe på vej mod sin syvende sæson, er målvogteren meget erfaren.

 -Opstarten er hård som altid, men det er også spændende. Det er altid svært at vurdere niveauet, men jeg synes, det ser rigtig spændende ud. Der er meget gå på mod, siger Natasja Clausen.

Hun delte spilletiden med sin nye kollega Ida Vium mod Silkeborg-Voel. 

Ringkøbing Håndbold spiller næste træningskamp mod Team Esbjerg torsdag d. 2. august kl. 10.30 på udebane i Blue Water Dokken.