vestjyskBANK

Heine fokuseret på A-landsholds debut

14/03-2015

Det er jo på flere måder et nyt landshold, når Danmarks A-landshold i den kommende uge deltager ved Golden League i Frankrig, og det er også en ny oplevelse for Allan Heine.

Han blev sidste år ansat som assistenttræner på udviklingslandsholdet, og nu er han for en kort bemærkning assistenttræner på A-landsholdet.

- Da jeg blev spurgt, var jeg ikke lang tid om at sige ja tak, da jeg først havde vendt det med Ringkøbing Håndbold. Det er jo en super god mulighed og udfordring for mig. Jeg kommer til at arbejde med mange af Danmarks bedste spillere, og det giver mig masser af erfaring. Samtidig har jeg jo et rigtig godt samarbejde med Heine Eriksen omkring udviklingslandsholdet, og det giver ekstra erfaring til vores samarbejde, at han også er med til Golden League som træner, siger Allan Heine.

Efter træning i Danmark mandag og tirsdag sættes kursen mod Frankrig med kampe torsdag, lørdag og søndag.

Selv om cheftræneren dermed er væk fra Ringkøbing Håndbold regi i en uge er det langtfra ensbetydende med en uge på skånekost for spillerne hjemme, for trænerteamet består ikke kun af.

- Det har hele tiden været planen, at vi skulle drosle lidt ned på håndboldtræningen i den uge, men træningspassene på programmet bliver klaret af Allan Nielsen, og den fysiske træning er lige som den plejer at være. I næste uge skruer vi så op igen og begynder at fokusere på de to kvalkampe, siger Allan Heine.

Hjemme i Ringkøbing er der da også fuld opbakning til Allan Heines tur med A-landsholdet.

- Det er jo en kæmpe mulighed og samtidig en stor anerkendelse af Allan Heines kompetencer. Vi ved jo, at Allan Heine er et stort aktiv i forhold til de spillere, vi trækker til Ringkøbing Håndbold. At han kommer til at arbejde med A-landsholdet kan kun få en positiv sideeffekt på os, siger direktør Kim Grøn Hansen.