vestjyskBANK

Hele start 7’eren ramt af skader

24/09-2018

12,7 mål i gennemsnit pr. kamp fordelt på 5 spillere fra sidste sæson sidder ude på sidelinjen med skader. Spillerne; Michelle Brandstrup, Sille Thomsen, Jane Mejlvang, Simone Rasmussen, Stine Baun var alle tiltænkt at skulle danne fundamentet for Ringkøbing Håndbold i denne sæson. Derudover er nytilkomne Jenny Carlson og Ida Vium, som også var tiltænkt store roller på holdet, også bænket pga. skader.  

Allerede fra starten af sæsonen var Ringkøbing Håndbold et relativt ungt hold med en gennemsnits alder på 26 år. Med 7 spillere ude på bænken 

står Ringkøbing Håndbold nu med helt hold, med en gennemsnitsalder på 20 år. Ses der kun på de markspillere Mads Brandt har til rådighed falder gennemsnitsalderen helt til 19,5 år. 

Situationen i Ringkøbing Håndbold er altså at der på ude på bænken sidder 12,7 mål pr. kamp og 6 års erfaring på håndboldbanen. 

”Vi er glade og stolte over at det er lykkedes at spille os til point i 2 kampe ud af 3, mod modstandere som vi gerne vil måle os i med. Det vidner om at de unge spillere har den rigtige indstilling og gåpåmod” siger Mads Brandt

”Vi mangler et helt basalt flow i vores spil, især når vi møde topholdene bliver åbenlyse udfordringer udstillet” siger cheftræner Mads Brandt.

Med ”flow” menes det at der pga. skader hele tiden må rokeres om og sammensættes nye konstellationer, dermed er kontinuitet ikke en faktor der kan faldes tilbage på. 

”Vi forventer at vi får nogle af de skadede spillere tilbage på banen løbende hen over sæsonen. Med deres comeback på banen forventer vi større kontinuitet i træningen og dermed hævet niveau på holdet” siger Mads Brandt