vestjyskBANK

Jane Mejlvang - Der skal bygges mere på

14/08-2018

Sidste sæson sluttede Jane Mejlvang af som topscorer for Ringkøbing Håndbold. Der er ingen tvivl om at Jane rummer megen talent, med potentiale for
endnu mere udvikling. Jane, der fyldte 23 år i august, ser også fremad med udvikling i fokus og stiller sig ikke blot tilfreds med statistikkerne i bagagen. 

- Det handler meget om at fortsætte og blive ved med at udvikle for mig. Jeg vil bygge mere på. Jeg vil gerne udvikle flere skudvarianter og blive mere en
gennembruds spiller, siger Jane Mejlvang, der også har fokus på mere end sine scoringer.

- Jeg vil gerne gøre mine medspillere gode og arbejde på et godt spiloverblik på banen i kampens hede, siger Jane Mejlvang.

Opstartsfasen mod den nye sæson i HTH GO ligaen i fuld gang. Torsdag d. 16. August spiller Ringkøbing Håndbold første kamp på hjemmebane, i træningsturneringen Ringkøbing-Skjern Elitecup, mod de tyske bronzevindere Buxtehuder SV. Træningsstævnet bliver sidste mulighed for at pudse formen af inden sæsonen for alvor går løs med 1/8-finalen mod de danske mestre fra København Håndbold i Santander Cup. Kampen spilles 23. august kl. 18 og lige efter følger sæsonpremieren i HTH GO ligaen 29. august, og begge kampe spilles hjemme i Green Sports Arena.

- Jeg synes, vi er kommet rigtig godt i gang. Vi spillede en rigtig god kamp, da vi vandt mod Silkeborg-Voel og en lærerig kamp mod, hvad jeg forventer bliver et kommende tophold, Team Esbjerg som vi tabte. Vi lærer rigtig meget og træner godt. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme på banen i kamp igen, siger Jane Mejlvang.