vestjyskBANK

Jenny Carlson er formegentlig ude resten af sæsonen

22/10-2018

Svenske Jenny Carlson har i en længere periode kæmpet med en kronisk tarmsygdom; colitis ulcerosa. Den medicinske behandling har desværre ikke haft

den ønskede effekt og derfor ser lægerne ingen anden udvej end at operere.
Jenny skal derfor igennem en række operationer i de næste 6 – 8 måneder. 

-I øjeblikket er det meget frustrerende og trist. Det er ekstra trist, når situationen på holdet er som den er. Men jeg er også en spiller og person, som altid vil give 100%, som jeg har prøvet, men ikke helt har kunnet. Jeg ønsker at bidrage med mine bedste sider til holdet, som jeg håber og tror jeg kan gøre, når denne periode er overstået for mig. Selvfølgelig vil jeg støtte holdet med det, jeg kan udenfor banen indtil da. Jeg ser frem til at være håndboldspiller på 100% igen, siger Jenny Carlson

-Vi er alle meget kede af det på Jennys vegne, vi støtter hende så meget, vi kan i en svær periode.
Siden Jennys ankomst til Ringkøbing Håndbold har vi kun, set i glimt hvad Jenny besidder rent håndboldmæssigt, da hun pga. sygdom ikke har kunne spille og træne på 100 %. Trods det, har Jenny gjort alt ved hendes magt for at kunne biddrage til holdet både på og udenfor banen, selvom hun har kæmpet med sygdommen undervejs i sæsonen.
Vi glæder os meget til at Jenny kommer ud stærkere, efter forløbet med operationer, så hun kan forløse det store potentiale hun har, siger Mads Brandt. 

Antallet af spillere på holdkortet bliver mindre og mindre, men Mads Brandt og pigerne fortsætter jagten på point for fuld hammer. 

 

Med venlig hilsen

Ringkøbing Håndbold A/S

Yderligere information:

Mads Brandt

25 21 22 11