vestjyskBANK

Jesper Holmris ny cheftræner i Ringkøbing Håndbold

30/01-2019

Ringkøbing Håndbold får fra næste sæson Jesper Holmris som ny cheftræner for ligaholdet. Han tiltræder 1. juli på en toårig kontrakt.

Bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold, Lars Buhl, udtaler: ” Jesper Holmris har en solid ballast som dametræner på både klub- og landsholdsniveau. Jesper var mange år som træner i SK Århus, samt udlandskarriere som træner i Schweiz, England og for det kinesiske damelandshold. Sammenholdt med hans mange år som elitespiller i Bjerringbro, har hele bestyrelsen fuldt tiltro til, at Jesper kan flytte Ringkøbing Håndbold i den retning, vi alle ønsker”.

Jesper Holmris udtaler i forbindelse med ansættelsen; ”Jeg har haft nogle virkeligt spændende samtaler med ledelsen i Ringkøbing Håndbold, og ser frem til et godt samarbejde og et glædeligt gensyn med den danske dameliga. Der er uden tvivl mange gode muligheder for at sætte skub i den sportslige udvikling, og jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af Ringkøbing Håndbold fra den kommende sæson”.

 

Lars Buhl supplerer: ”Vi har jo kendt Jesper gennem mange år som en højt respekteret kollega i ligaen, og da muligheden bød sig for at få et samarbejde, var der ikke langt fra ord til handling. Sammen har vi potentialet til at avancere i tabellen i de kommende sæsoner, gennem videreudvikling i vores træningskultur og naturligvis hårdt arbejde i hele organisationen. Vi ser virkelig frem til det kommende samarbejde med Jesper”, afslutter Lars Buhl.