vestjyskBANK

Kulturbærer i Ringkøbing med københavnsk aftryk

09/02-2016

Når næste sæson i Ringkøbing Håndbold sættes i gang vil én spiller tage hul på sine femte sæson i klubben, og der er lavet en kontrakt, så det også kan blive til en sjette sæson.

Målvogter Natasja Clausen har nemlig underskrevet en ny aftale for de kommende to sæsoner.

- Det er vildt og også sjovt at tænke på, at jeg vil komme til at være seks år i Ringkøbing Håndbold. Det havde jeg slet, slet ikke forestillet mig, da jeg kom til Ringkøbing dengang. Men jeg trives i Ringkøbing Håndbold, og mit liv hænger godt sammen. Jeg er glad for at være i klubben, hvor jeg udvikler mig godt, og jeg er også godt i gang med en uddannelse, så det hele hænger godt sammen for mig, siger Natasja Clausen, der er ved at uddanne sig til pædagog.

Hun kom til Ringkøbing Håndbold som 19-årig dengang i 2012 fra Lyngby HK.

I de snart fire sæsoner har nu 23-årige Natasja Clausen først vist sig som en af de bedste målvogtere i 1. division, og de gode takter har hun bragt med i ligaen, hvor hun ser frem til at lægge flere lag på sine evner.

- Jeg synes, jeg har udviklet mig godt i ilgaen, men jeg kan jo altid bliver bedre til alle dele af spillet. Noget jeg har meget fokus på er at blive bedre med mine udkast, men jeg vil bare gerne lære mere af de hele, siger Natasja Clausen.

Et af Natasja Clausens mest markante kendetegn er hendes positive udstråling, og det er også et træk, Lars Rasmussen værdsætter.

- Der er ingen spiller, der er vigtigere end andre, men Natasja Clausen har et ekstremt vigtigt træk med sin udstråling og sin positive tilgang til hver træning og hver kamp. Det er noget, der bliver sat pris på, for det er vigtigt at have en trup i harmoni. Jeg synes, at hun har løftet sit niveau i år i forhold til det, jeg har set hende have sidste år, men der er stadig nogle ting, hun kan blive bedre på. Men hun er jo stadig en ung målvogter, og hun har jo slet ikke toppet endnu, siger Lars Rasmussen.