vestjyskBANK

Læring fra mesterhold skal udvides til ansvar i Ringkøbing Håndbold

11/03-2016

Efter en karriere i et af landets bedste træningsmiljøer er 20-årige Jane Mejlvang nu klar til at jagte endnu mere ansvar og skifter derfor til Ringkøbing Håndbold for de kommende to sæsoner.

Jane Mejlvang bor i Skjern, hvor hun er født, og det var også her hun startede med at spille håndbold. Siden spillede hun i Tarm-Foersum, inden hun skiftede til FC Midtjylland, hvor hun spillede halvanden sæson som U18-spiller, inden hun blev en del af ligatruppen.

Det forsvarende mesterhold var egentlig som udgangspunkt interesserede i at beholde bagspilleren, men nu søger hun altså tilbage til Vestjylland.

- FC Midtjylland er en rigtig god klub for mig, og jeg har udviklet mig rigtig meget ved at træne med så dygtige spillere. Men min spilletid har været begrænset, og jeg har brug for spilletid for at fortsætte min udvikling. Jeg føler mig sikker på, at Ringkøbing Håndbold er det rigtige valg for mig, siger Jane Mejlvang.

I FC Midtjylland har hun sjældent været brugt i forsvaret, men Lars Rasmussen ser hende som en spiller, der kan udvikle sig til en tovejsspiller med ligakvalitet.

- Jane er en rigtig god og intelligent skytte. Hun har evnen til at stige op fra 10 meter og afslutte med kvalitet. Vi har brug for sådan en spiller, for det giver vores offensivt endnu et våben og muligheder, hvilket vil styrke os ekstra til næste år. Når jeg er med til at hente en spiller er det altid med en positiv tro og tanke på, at jeg kan få noget godt ud af den spiller. Hun har ikke fået så meget ansvar i forsvaret, men jeg er sikker på, hun kan udvikle sig til at blive en spiller, der fungerer både offensivt og defensivt. Jeg ved, jeg kan være med til at udvikle hende, og jeg er klar til at give hende noget ansvar, siger Lars Rasmussen.