vestjyskBANK

Landsholdskeeper til Ringkøbing Håndbold

22/05-2019

Den makedonske landsholdskeeper Mateja Serafimova flytter til Ringkøbing og kommer til at bære trøjen med nr. 1 i målet for Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing Håndbold har lavet en 2-årig aftale med Mateja Serafimova, som skal vogte målet i Ringkøbing i fremtiden.

Mateja har en fortid i den makedonske klub WHC Metalurg, græske P.A.O.K .H.C. og senest i Slavia Prag i Tjekkiet. Derudover optræder hun i målet for det Makedonske landshold.
Mateja flytter til Ringkøbing og har samtidig fået arbejde ved Søms A/S, der er sponsor i Ringkøbing Håndbold.

- Vi har ledt efter en aggressiv keeper med attitude og vi synes at det materiale vi har set med Mateja var spændende. Jesper Holmris har haft en del samtaler med Mateja og det hele er resulteret i at vi har lavet en 2-årig aftale. Det bliver rigtig spændende at få Mateja til klubben, hendes ambitioner og vindermentalitet passer godt ind på det nye hold vi er ved at få sammensat, udtaler bestyrelsesformand  Lars Buhl.

Mateja Serafimova glæder sig til at komme til Danmark og ser muligheden for at kunne rykke en række op som et meget motiverende kriterie til succes.
- Jeg har spillet i Slavia Prag i en sæson, niveauet var godt, og det var et godt sted at bo. Men jeg vil gerne tage det næste step i min karriere.
Danmark er et af de bedste lande inden for håndbold, så det vil hjælpe mig til at udvikle mig som keeper og så bliver det en helt ny oplevelse for mig.
En af de vigtigste ting i forhold til min beslutning om at komme til Ringkøbing er høje ambitioner og muligheden for at opnå succes. Jeg har endnu ikke arbejdet med Jesper Holmris, men han har en pragtfuld og succesfuld historie bag sig, så jeg håber at jeg sammen med ham og mit nye hold, vil opnå stor succes, udtaler Mateja Serafimova om skiftet til Ringkøbing Håndbold.