vestjyskBANK

Michelle fortsætter...

21/08-2020

Michelle Brandstrup tager et år mere med trøje nr 10 !

"Den 3. september 2014 fik Michelle debut for Ringkøbing med en sejr i Nykøbing og det er indtil videre blevet til over 130 kampe kampe for Ringkøbing. Det var meningen hun skulle stoppe efter sæsonen 19-20. Men med afslutningen på sæsonen, uden mulighed for oprykning pga af coronaen, har vi fået Michelle til at tage en sæson mere. 

Vi har endnu engang haft god hjælp fra en række sponsorer til at bidrage ekstra, så det kunne lykkedes at skabe økonomisk råderum, til at lave en ny aftale med Michelle. Jesper Holmris er selvfølgelig begejstret for forlængelsen " Michelle har stor betydning for holdet og hendes deltagelse og rutine i sidste sæson var et stort trumfkort, det er helt fantastisk at vi kan have hende med i et nyt forsøg på at rykke op. Det er næsten endnu mere fantastisk med den opbakning fra sponsorer om at få ting til at lykkedes, det varmer mit håndbold hjerte med den opbakning i en ellers svær tid"

Michelle siger følgende om forlængelsen "Jeg er utrolig glad for, at jeg kan spille i Ringkøbing Håndbold 1 år mere i 1. division og dermed stadig være med til at nå vores alt overskyggende mål om at spille Ringkøbing i Håndboldligaen igen, hvilket corona desværre satte en stopper for i sidste sæson. Vi er blevet et år ældre som hold og har i år rigtig mange af de samme spillere, hvilket jeg tror, kan blive en stor styrke for os. Vi brugte sidste år på at lære hinanden at kende, hvilket betyder at der virkelig er noget at bygge videre på i år. Med det og de nyankomne spillere tror jeg virkelig, at vi kan flytte os enormt meget og gøre DET i år. Derfor var det ikke en særlig svær beslutning, da Jesper spurgte mig, om jeg ikke kunne overtales til at tage et år mere.
 
Hun tilføjer "Det virkede meget underligt at skulle slutte sin håndboldkarriere med corona. At gå hjem fra en træning i marts og så aldrig komme tilbage igen. Det var næsten ikke til at bære, så derfor er jeg glad for, at det er muligt at hjælpe Ringkøbing og vi kunne blive enige om endnu ét års samarbejde. Jeg ved der er sponsorer der er trådt ekstra til for at dette kan lykkes, hvilket jeg sætter ubeskrivelig meget pris på. Endda mere at det er muligt som by og samarbejdspartnere at stå SÅ godt sammen i en ellers vanskelig tid for mange virksomheder. Det er helt unik - TUSIND TAK! Jeg glæder mig mega meget til at se alle i hallen til håndboldkampe og endnu flere gode oplevelser sammen i sæsonen. Jeg ser frem til at det atter bliver som spiller nummer 10 og ikke som tilskuer. Lad os alle vise hvem vi er og hvor vi hører til