vestjyskBANK

Natasja Clausen stopper i Ringkøbing

27/03-2019

 

Natasja Clausen har båret trøjen med nr. 12 i målet i 7 sæsoner for Ringkøbing Håndbold.
Når den nye sæson starter efter sommerferien, bliver det ikke med Natasja Clausen i målet for Ringkøbing Håndbold. Natasja har meddelt at hun skifter klub, til næste sæson. Når Ringkøbing Håndbold spiller pokalkamp i Horsens d. 3. april, bliver det kamp nr. 206 for Natasja og dermed også den sidste for klubben.

I 7 sæsoner har vi kunne høre Natasja råbe opmuntrende efter de andre spillere på banen, både fra målet og fra sidelinjen. Natasja har lagt rigtig mange timer i klubben gennem årene og har derigennem lært mange i klubben og byen at kende. Derfor er det klart at Natasja vil blive savnet både som spiller og for hendes person, siger formand Lars Buhl  

Natasja er naturligvis et emne i andre ligaklubber i Danmark såvel som i udlandet. Vi har hele tiden vidst, at når kontrakten udløb, var der meget stor sandsynlighed for, at det blev den sidste med Natasja i Ringkøbing. Vi er selvfølgelig kede af at Natasja ikke skal være i klubben mere, men samtidigt må jeg også sige at vi er glade på Natasjas vegne og ønsker hende alt det bedste og tillykke med ansættelsen til hendes kommende klub, slutter Lars Buhl

Natasja Clausen har været glad og taknemmelig for sin tid i Ringkøbing, der med årene har givet hende en følelse af hjem. 

Det har virkelig været en rejse for mig. Jeg kom jo til Ringkøbing som en lille pige, siger Natasja og griner.
Gennem årene har jeg udviklet mig rigtig meget, både personligt og spillemæssigt. Jeg føler mig hjemme i Ringkøbing på samme måde som jeg gør i Rødovre. Det har været svært at skulle sige farvel. Egentlig håber jeg mere at det er et på gensyn i en eller anden forstand. Jeg synes ikke at man bare skal skifte noget ud uden videre, når det er godt for mig, og derfor er det blevet til 7 sæsoner i Ringkøbing. Jeg har fået en chance, som jeg ikke synes jeg kunne sige nej til, og derfor er det nu tid for mig til at prøve noget nyt. Jeg har været meget taknemmelig for chancen da jeg kom til Ringkøbing i 1. division og senere i ligaen, fra klubben, sponsorerne og alle tilskuerne der har fulgt mig gennem tiden. 

Det bliver spændende at prøve noget nyt, men også lidt angstprovokerende efter så mange år i trykke rammer, men jeg glæder mig. Ringkøbing vil altid have en særlig plads i mit hjerte, siger Natasja Clausen.